Mit gondolsz a fiú-lány barátságról?
Létezik vagy nem? Miért?
Most nem szimplán haverkedésre gondolok, hanem igazi barátságra.
Ha úfy gondolod, hogy nem létezik, akkor ha egy fiú meg egy lány közel kerülnek egymáshoz, abból szerelem lesz? :)
Létezik. Nekem a legjobb barátom férfi. Nagyon szereten, mármint emberileg, barátilag. Egyikünk sem gondol bele többet.
20/N
És párod van? Ha igen, nem féltékenyedik?
Még 1 kérdés: Mi hiányzik a f-l barátságból, hogy szerelem legyen?
Most nincs párom, de amikor volt nem zavarta. A barátomnak van felesége és gyereke is.
Hát a szerelem hiányzik :) Nem tudom, nagyon tisztelem és szeretem, de nem tudnám szerelemböl szeretni. Nagyon jó ember, szinte már a példaképem. És biztos vagyok benne, hogy ő sem érez többet barátságnál.
Létezik. Több ilyen barátom is van.
A legkülönfélébb családi állapotúak, nekem most nincs párom, régebben meg egy hosszútávú távkapcsolatom volt, úgyhogy a részemről féltékenykedés nem volt. Az ő oldalukon embere válogatta. Volt féltékeny barátnő, meg van olyan is, akivel nagyon jóban vagyunk - meg olyan is van, akit nem ismerek személyesen (még).
Igaza volt annak, aki azt írta, a szerelem hiányzik ezekből a kapcsolatokból. Azért, mert az ember közel kerül valakihez valamilyen okból, még egyáltalán nem következik, hogy beleszeret...
Miért ne létezne?
Az jobb kérdés hogy meddig tart...az egyik fél az idő múlásával vagy beleszeret,vagy elhanyagol stb...
Nekem volt fiú legjobb barátom,de nem tartott sokáig mert,azt hitte szerelmes vagyok belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!