Mi a véleményetek egy ilyen fiú-lány barátságról?
Van egy nagyon jó fiúbarátom és tényleg mindent megosztunk egymással, minden oldalamról ismer, imádjuk egymást, de nem vagyunk szerelmesek. Itt a bökkenő.
Amikor valaki kérdezte, hogy nekem milyen fiút képzelek magam mellé pár év múlva, akkor konkrétan olyan tulajdonságokat soroltam fel, amik a fiúbarátomnak vannak. Ez számomra kissé "ijesztő", mármint hogy nem tetszik de konkrétan a teljesen olyasmi fiúk jönnek be (és megjegyzem nemigen találkoztam rajta kívül ilyen fiúval). Szerintetek ez miért van? Vélemények?
Azért, mert az ember a szerelmével is szeretne bizalmas kapcsolatot kialakítani, mint ha egyben a barátja is lenne. Legalább is jobb esetben.
Nincs ezen semmi ijesztő. :)
3-as!
tudom, csak rengeteg fiú van a környezetemben és ezért furcsa, hogy pont belőle nincs még egy.
igazából elgondolkoztam, és arra jutottam, hogy ő a világon a legjobb ember, akit ismerek, tényleg mindentől megvéd, félt engem, érdekli mi van velem, állandóan beszélünk meg ilyenek, és ennél jobbat nemigen ismerek per pillanat. rengeteg dolgot köszönhetek neki, többek között az összes önbizalmamat, nevetést, stb.:D
4-es!
ebben teljesen igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!