Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondolná, ha a legjobb...

Mit gondolná, ha a legjobb barátod minimálisan sem segítene a munkakeresésben?

Figyelt kérdés

Pedig vannak ismerősei a vágyott cégeknèl,vagy kedves munkaköreimben több cégnél is, akik vezetők.

Körülöttem a magánéletemben is és a kollégák között is pár ember kivételével ismerős útján talált munkát rövid odôn belül és nem hónapokon át tartó cv küldéssel, elfoglalják sokszor a helyeket a kapcsolatosok.

Van, hogy tôlem kérnek segítséget és sokszor ismerôsnek, nem rokonnak, barátnak.

Szerintetek?

2017. máj. 8. 05:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Mi az értékelhetô tudás? Aki bolti eladó,növér, postás, az mind nulla, mert nem járt elitt egyetemre? Szoktál nekik szólni errôl, hogy tudják ők is?

Én egyik sem voltam/ vagyok.....és sokszor volt, hogy olyat vettek fel a megpályázott munkára, akinek semmi végzettsége nem volt, de volt ismerős e..

2017. máj. 9. 22:31
 32/36 A kérdező kommentje:
Olvasdd el mégegyszer, mert félreéryetted. :)
2017. máj. 9. 22:33
 33/36 anonim válasza:

Vidéken még mindig ez megy... ismerős behívása, aztán meg is látszik az adatokon, mert ezek, ahol ilyen a "felvételi rendszer" nem is versenyképesek, ha nem valami csókos akkor még jól se lehet keresni.

Budapesten diplomával, magabiztos nyelvtudással már nem kellenek ilyenek, hisz millió egy fejvadász cég van, minden nagy multinak van karrier oldala.

Ez a 98%-os nevenincs statisztika meg tényleg ordas nagy kamu...ezzel ne vigasztald magad.

2017. máj. 10. 20:23
 34/36 A kérdező kommentje:
Bp-en vagyok. A mh-emen (multi) mindenki kapcsolatos.....ez a vidékiek nagy Bp istenitése mese, tudatlanságból, mitoszból ered
2017. máj. 11. 03:44
 35/36 A kérdező kommentje:
Ha vidéken ( meg amugy Bp-en is) nagyrészt kapcsolatokkal lehet munkát találni (mint irta valaki, hogy vidéken igen, de Bp nincs ilyen)...akkor ott ennyi pofátlan ember van ( ezt is irta valaki, hogy pofátlanság kapcsolatok útján állást keresni). Akkor, most, hogy van ez?
2017. máj. 11. 03:53
 36/36 A kérdező kommentje:
Valaki irna léci a fejvadász, munkaközvetitő szakma fejeseinek, hogy rájöttetek, hogy rosszul értelmezik és tanitják a statisztikát? Köszönöm.
2017. máj. 11. 03:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!