Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lenne a legjobb befektetés?...

Mi lenne a legjobb befektetés? (Többi lent).

Figyelt kérdés

Szóval, arról lenne szó, hogy be szeretnék fektetni pénzt valamibe de nem tudom mibe kéne amibe érdemes is lenne és nem olyan drága befektésről lenne szó.

Holnaptól megyek dolgozni havonta megfogom keresni a 135-140 ezret.

Eléggé jól élünk mondhatni beletartozunk a "felsőbb kategóriába".

Megtehetném azt is, hogy nem megyek dolgozni és 'apám nyakán' lennék ugyan úgy.

De mivel a barátnőm terhes és még idén (júliusban), megszületik a babánk szeretnék addig gyűjteni amennyit csak tudok és utána belefektetni valamibe.

Ötletek? Szerintetek?

2017. márc. 7. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Függ attól hogy hány évesek vagytok, milyen kockázatot vállalnátok, milyen hozamra vágytok. Babakötvény egy jó megoldás azt úgy is nyit az állam és oda fizettek be, vagy vesztek lakást ha jól megy pluszba és kiadjátok. Vagy nyitok Lakástakarékpénztárt. Gyerekre is lehet, majd júliusba.
2017. márc. 8. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 130 ezret keresel, akkor úgyis elmegy majd az összes pènz pelenkára és tápszerre.
2017. márc. 8. 09:15
 3/7 magyarvitez1 válasza:
75%
szóval azt mondod, hogy keresel havi 130-at és beletartozol a legfelsőbb kategóriába? most ugye ezt viccnek szántad?
2017. márc. 9. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 350ezret keresek havonta, akkor én hozzátok képest az atyaúristen vagyok?

Nem...

A 135-140ezres fizetés kb. az alsó szint, még az enyém is. A felsőbb szint havi 1 millától kezdődik kb. de még az is az alja. Ebből a fizetésből semmit nem fogsz tudni félretenni.

2017. márc. 30. 08:21
 5/7 anonim válasza:

Lakástakarék az csak lakásra meg bútorra költhető. Babakötvény egy fos, azt ne köss. Egészség pénztárral tudsz megtakarítani pár ezret havonta. Ha hosszabb távra tervezel akkor egy megtakaritási bitosítás a nyerő pl: Generali G40 az egyik legjobb. Rizikós és munkaigényes a tőzsdézés, de azt csak akkor csináld ha tényleg érdekel a téma külömben nem fog menni. Egy jó dolog lehet még a föld vétele és megmunkálás/bérbe adása. Több dolgot nem igazán tudok mondani, mert csak ezekkel volt tapasztalatom.

A sok paraszt meg ne érdekeljen, egy mondatot nem tudnak értelmezni. Szánalmasak.

2017. jún. 7. 01:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem azt mondta h az o fizetése miatt tartozik bele, hanem a a családjuk, gondolom a szülei keresete miatt, jo lenne megtanulni szoveget érteni.

Kedves kérdező, azt kérdezed mibe kene befektetned, de azt is leírod, hogy azert dolgozol, hogy 3-4 havi fizetést tudj spórolni a babának. Nos, ha itt tartunk meg is van a befektetesed, mert azt a babára es rátok fogod költeni. 500.000fthoz meg keresnek, esetleg vennék kesobb egy garázst es kiadnam. Vagy tőzsdére vinnem.

2017. jún. 7. 08:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó kettő válaszadó!

És a többinek pedig: nem, nem én miattam tartozunk bele a felsőbb kategóriába. Az én keresetem az csak magunkra megy (én,kisfiam és a feleségem.)

Tényleg jó lenne ha tudnátok értelmezni szöveget és nem csak a rosszindulat szólna belőletek.

2017. jún. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!