Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Unom, hogy sajnálnak. Hogyan...

Unom, hogy sajnálnak. Hogyan érhető el, hogy ne sajnáljanak?

Figyelt kérdés
Annak ellenére sajnálnak, hogy nem kértem ezt tőlük és nem is panaszkodom sosem senkinek. Nem értem, hogy miért sajnálnak, nagyon zavaró. Mit lehet tenni ez ellen? 29/F
2017. ápr. 17. 18:56
 1/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Hát sajnállak.
2017. ápr. 17. 19:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Kabbe p0csfej
2017. ápr. 17. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán kinyitod a szádat és mondod nekik hogy ez téged КURVÁRA ZAVAR. Gond megoldva. Jó éjt!
2017. ápr. 17. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Tűnj kiegyensúlyozottnak.
2017. ápr. 17. 21:21
 5/10 A kérdező kommentje:

4

Mondom, hogy nem panaszkodom a problémáimról sosem. Már azt gondolom, hogy pofára megy az egész.

2017. ápr. 17. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:

De kik sajnálnak és miért?

Random emberek, akikkel összefutsz? Vagy a haverjaid tudnak rólad valamit, ami miatt azt gondolják, hogy sajnálniuk kell?

2017. ápr. 17. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet tudnak valamit amit te nem
2017. ápr. 18. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha 29 évesen egy mosolytalan, barát és barátnő nélküli mogorva pasi vagy, akkor nem kell senkinek panaszkodni semmiről. Messziről lerí rólad, hogy nem jól mennek a dolgaid. Ehhez nem kell nagy ész, hogy kikövetkeztessék.

Azokon a dolgaidon fejlessz, ami miatt messziről látható, hogy téged sajnálni kell.

Tűzz ki célokat, valósítsd meg őket, mosolyogj és társalogj kedvesen a környezeteddel...

2017. ápr. 19. 12:38
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as. Azon vagyok, ám nem vagyok alapból az a valaminek örülni tudó típus. Egyszerűen komolyabb, csendesebb típus vagyok. Erről nem tehetek.
2017. ápr. 19. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:

"nem vagyok alapból az a valaminek örülni tudó típus"

Hát ez nem jó hír.

Aki nem tudja az élet apró örömeit élvezni, és energiát nyerni belőle, annak nagyon nehéz sora lesz, és örök elégedetlenkedő válik belőle. Egy párkapcsolatot is meg tud keseríteni ez a stílus, hogy a partner semmit nem értékel eléggé...

2017. ápr. 20. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!