Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért sajnálnak...

Az emberek miért sajnálnak egy híres színészt, amiért nem kapott Oscar-t?

Figyelt kérdés

Én valamiért nem tudom őket sajnálni. Lehet az én érzelmeim a sekélyesek, de Dicaprio körül ment folyamatosan, hogy szegény Leo így, meg szegény Leo úgy, mit le nem tett az asztalra és nem kapott. Bla bla. És emberek ezrei sajnálkoztak, meg mozgalmat indítottak stb.

Én ezt látom:

Van egy nagyon sikeres ember, aki fent van az emberi hierarchia csúcsán, hatalmas vagyonnal, befolyással, hatalmas figyelemmel olyan szinten van, amin az emberek 99,5%-a soha nem lesz.

És emberek sajnálják azt az embert, mert nem tudott még magasabbra jutni. Nekem ez picit furcsa. Én azt látom, hogy a világban rengeteg az elesett, az éhező, beteg ember, akik egy fikarcnyi figyelmet sem kapnak, de a milliárdos csúcsember pedig igen...

2016. febr. 29. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
A rengeteg rászorulót nem ismerik személyesen, a színészeket pedig igen, mégha ez nem is kölcsönös ismertség csak egyoldalú.
2016. márc. 1. 07:27
 2/4 anonim válasza:
100%
Leonardo Dicaprio is pont ugyan ott kezdte mint bárki más a földön. Ő nem mások kizsákmányolásával,hanem rengeteg sok munkával és szorgalommal érte ezt el. Egy nagyon tehetséges és szimpatikus ember akinek igenis kijár egy ilyen fajta elismerés!
2016. márc. 1. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne legyünk már marhák. Nagyrészt nem halál komolyan sajnálta senki. Nem úgy, mint valakit, aki rákos, vagy hiányzik egy lába, egyszerűen csak látható volt, hogy vannak olyan emberek, akik sokkal kevsébé jók és sokkal kevesebbet dolgoztak (pl. a szerintem irdatlan tehetségtelen és egysíkú Jennifer Lawrence), nekik van Oscarjuk, Leonardo meg szinte kivétel nélkül jó filmeket csinál, már ötször jelölték (négyszer színészként, egyszer producerként) és valahogy sosem kapta meg.

Suliban volt olyan osztálytársam, akinek nem ment valami fényesen a tanulás, pedig erőlködött szegény. Egy idő után neki is elkezdtünk szurkolni, hogy kapjon már ötöst. Nem azért, mert ötös nélkül megáll a világ.

2016. márc. 1. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Demagóg vagy.
2016. márc. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!