A balliberálisok miért sajnálnak minden fillért a határon túliaktól, viszont a migránsokra költött összegnél, egy szót sem szólnak?
Állandóan felhánytorgatják, hogy a "szemét kormány pénzt ad a határon túliaknak".
Ellenben, a migránsokra költött összeg (ebbe beletartozik, a megnövelt számú rendőrség, határőrség, ellátás...stb) egy szót sem szólnak.
Ez a hozzáállás, meglehetősen internacionalista,áruló.
Vagy, csupán politikai korrektség?
Én "ballibsi" vagyok, és sosem mondtam ilyet. Persze biztos vannak olyanok, akik ezt mondják, de a jobberek között is sokan utálják a határontúliakat az itteni hozzászólások alapján.
Meg még maga Orbán Viktor is, hiszen szerinte a bevándorlás növeli a terrorizmus kockázatát, pedig a legtöbb bevándorló határontúli magyar.
"Állandóan felhánytorgatják, hogy a "szemét kormány pénzt ad a határon túliaknak". "
- Mégis ki? Még az MSZP-kormány is támogatta pénzben a határon túliakat.
Szánalmas provokáció.
Ezen a fórumon például, sok ballibsi.
Meg Gyurcsányhívő szokta mondani ezeket.
A migránsokra azért költenek, hogy ide se jöjjenek vagy minél hamarabb eltakarodjanak innen.
A határon túliakra meg azért költenek, hogy meglegyen a kormánynak a nyeréshez elegendő szavazat.
Érzed a különbséget ?
Nem tűnik fel, hogy a kormányt nem a külhoni magyarok érdeklik, hanem az ebből származó politikai haszon? És a minket érintő migránskérdés pedig annyira jelentéktelen, hogy kár is beszélni róla. Itt is a politikai haszon a lényeg, hogy a sok millió buta ember indulatait felkorbácsolják. Itt minden arról szól, hogy még évekig fosztogathassák az országot a fideszes "honatyák", és az EU-val is az az egyetlen bajuk, hogy nem lophatnak annyit, amennyit szeretnének. Szegények már mindent bevetnek, de még mindig beleszól ebbe-abba az EU, ami természetes is, ha már az ő pénzüket költjük.
De látom, hogy célba ért az üzenet, mert félóránként háborogtok fölöslegesen, miközben az igazi problémákról semmit nem tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!