A balliberálisok miért sajnálnak minden fillért a határon túliaktól, viszont a migránsokra költött összegnél, egy szót sem szólnak?
Figyelt kérdés
Állandóan felhánytorgatják, hogy a "szemét kormány pénzt ad a határon túliaknak".
Ellenben, a migránsokra költött összeg (ebbe beletartozik, a megnövelt számú rendőrség, határőrség, ellátás...stb) egy szót sem szólnak.
Ez a hozzáállás, meglehetősen internacionalista,áruló.
Vagy, csupán politikai korrektség?
2016. máj. 22. 09:37
21/25 anonim válasza:
Talán azért, mert a migránsok háború elől menekülnek. Kérdezd meg a nagyszüleidet, mi a háború, ha te már nem tudod. Azt nem tudom, miért a mi pénzünkből építsenek iskolát a szlovákiai magyaroknak; a szlovák kormány se ad pénzt, hogy abból építsünk az itteni szlovákoknak.
22/25 anonim válasza:
Mert jön mind a "23 millió román! :D
23/25 anonim válasza:
"Talán azért, mert a migránsok háború elől menekülnek."
Nem is tudtam, hogy Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában is háború van.
24/25 anonim válasza:
Oké, ez vili, nincs mindenhol háború ahhonnan eljönnek. De ne felejtsük el: Németország a cél. Nem véletlenül megy oda. Ott mondták, hogy gyere ha menekülsz én segítek. Nem szerbiában, meg macedóniában, meg görögországban. Itt csak annyi a dolog, hogy átjuttssuk az országokon Németországig. Meg lett mondva, ha nem akarjuk nem kell elszállásolni, meg segíteni rajta, de ne akadályozzuk , hogy eljusson Németországig. Szerintem ez érthető.
25/25 anonim válasza:
Az ideiglenes elszállásolásukra is sokkal többet költünk, mint amennyit kellene (0 Ft). Beengedni sem lenne szabad őket.
"Meg lett mondva, ha nem akarjuk nem kell elszállásolni"
Az, hogy migránskvóta, mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!