A balliberálisok miért sajnálnak minden fillért a határon túliaktól, viszont a migránsokra költött összegnél, egy szót sem szólnak?
Állandóan felhánytorgatják, hogy a "szemét kormány pénzt ad a határon túliaknak".
Ellenben, a migránsokra költött összeg (ebbe beletartozik, a megnövelt számú rendőrség, határőrség, ellátás...stb) egy szót sem szólnak.
Ez a hozzáállás, meglehetősen internacionalista,áruló.
Vagy, csupán politikai korrektség?
"Ezen a fórumon például, sok ballibsi.
Meg Gyurcsányhívő szokta mondani ezeket." SZép-szép! De ird már ide, hogy melyik GYK kérdés? Mert ez megint csak olyan semmitmondo maszatolás (finoman szolva!!!).
Na, mostmár komlyan jelente már végre valaki ezt a kérdezőt, mert ez már tényleg provokáció!
Balliberális vagyok, de ezt már tényleg kikérem magamnak ezt a dobálózást, hogy a "ballibsik" terroristapártiak, magyarellenesek és utálják a határon túli magyarokat!
Ki mondta ezt nked, hogy ilynek a balliberálisok, hol hallottad ezt a marhaságot, kédező?
Orbán Viktor mondta?
Na, ő aztán tényleg nagyon "hiteles" és "igaza" van!
Szánalmas egy provokátor vagy!
Én mind a kettőtől sajnálom.
Akkor én mi vagyok? Ballipsináci?
Tisztába vagy te az "Internacionalizmius" fogalmával?
Azt mondod, hogy a ballibsik hazaárulók, utálják a magyarokat?
Akkor ajánlom, olvasd el!
Akkor ki itt a hazaáruló és magyarellenes?
"Nem a fidesznek se szabad. De most nem róluk szólt a kérdés"
De róluk is szólhat, mert semmi másról nem tudnak említést tenni, csak a migrénekról és a "kiemelkedően jól" teljesítő magyar gazdaságról!
A migrációnál is KOMOLYABB BAJOKRÓL, mint a haldokló egészségügyről, a terrorizált, megfélelmlített tanárokról, diákokról egy szót sem ejtenek!
Ha "jól működnek" az egészségügyi reformok, akkor az érdi rendelőintézet miért kér adományt a páciensektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!