Mért van az hogy sokan 1-2 ezer forinton is képesek spórolni egy hardveren gépösszerakáskor, okostelfonra meg nem sajnálnak akár több százezret is kifizetni?
Én mindenre sajnálok ki pénzt adni ezért ha lehet mindent használtan veszek :I
De egybként nem tudom én se. Ők úgy állnak hozzá hogy 100ezeré húú atom gépet lehet már venni ők nem költenek rá többet. Xy azt mondta h ez a 100ezres gép jó elvisz mindent majdnem ultrán ti hülyék vagytok ti nem értetek hozzá. De az ilyen meg is érdemli. Pedig lehet ha költött volna rá még egy 10est egy egész jó kinfig kijöhetett volna
És az miért van, hogy sokan nem sajnálnak gépre több 100 ezer forintot, de a játékok megvásárlása szóba se jöhet ( még akkor sem ha a Steam-en fillérekre le van árazva ). Inkább lelopja ingyen valami torrent oldalról.
Ez sokáig lehetne folytatni. Maradjunk annyiba, hogy mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
#5 Most annyira magamra ismertem :D Sajnálok játékra is pénzt kiadni mert egy játékból már tudnék venni egy 120gigás ssd-t, 8gb ramot, akármit. De most hogy itt a denuvo muszáj leszek játékokra is pénzt szánni. Készülök is megvenni az új Tomb Raidert de ha lehet a lehető legolcsóbban próbálom majd.
Hívhatjuk a torrentezést lopásnak. De ugyan olyan lopás akkor a zene letöltés is. Szerintem az emberek 95% inkább letölti bárhonnan minthogy felmenjen play áruházra és megvegyen egy albumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!