Mit csináljak, hogy ez változzon?
Figyelt kérdés
Hát arról van szó,hogy van 1 barátnőm,akivel nagyon jóba vagyok,minden titkom tudja,és énis az övét,meg stb....De van 1 másik lány is az osztályban,aki barátnőmnek adja ki magát,de szerintem nem igazi barát,mert ő olyan visszahúzódó..Úgy értem,hogy ő szinte semmit se mond el nekem,..Meg ha a másik barátnőmmel viccelődök,ő megérti,pl múltkor is mentünk haza,belelöktem 1 bokorba [majdnem] ő megérti hogy ez csak vicc,és nevet rajta..De a másik lány ezért már szó szerint ORDÍT velem...Meg ő érti ha valami vicces nevet adok neki,pl: Hamupipőkének hívom,de a másik lány nem..Na de a gáz az ottvan,hogy amikor itt van a másik csaj,akkor szó szerint ki akarja sajátítani a barátnőmet,és félek,hogy ez rá fog menni a barátságunkra..Segítség 14˛/L2017. ápr. 2. 16:30
1/4 A kérdező kommentje:
De egyébként nagyon jóban vagyok a barátnőmmel: BFFek vagyunk,mindig együtt vagyok vele,együtt megyünk haza,együtt vagyunk suliba,hülyéskedünk,bízunk egymásban,meg minden..De amikor a másik csaj is suliban van,akkor szinte minden más..Ha én a barátnőmmel vagyok,ő szószerint KITASZÍT,hogy pl: Ne kövessem őket,meg stb..De miközben ő is a barátjának tart,de ahogy leírtam: NEM viselkedik barátnő módjára...Meg nem mondhatom a szemébe,mert akkor hogy is mondjam....Konfliktusaim lennének a barátnőmmel,és ezt nem akarom:((((
2017. ápr. 2. 16:34
2/4 Moonqueen053 válasza:
Szerintem ezt meg kéne beszélnetek hármasban. :/ :)
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is,de az a baj,hogy akkor csak a konfliktusok lennének,mivel hogy a barátnőm is szeret azzal a lánnyal lenni..Engem nem ez zavar,hanem az,hogy kitaszít.Meg ő mindig kiröhög engem,bármit csinálok,de a barátnőm ő nem..
2017. ápr. 2. 17:29
4/4 A kérdező kommentje:
Meg egyszerűen ezzel a csajjal nem lehet normálisan beszélni,mert lázad még a legapróbb dolgokon is..
2017. ápr. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!