Fogyatékosnak érzem magam az osztálytársaim között, mit tehetnék, hogy ez változzon?
Élelmiszeripari Technikus vagyok végzős!
A laboron én végzem el a feladatot utoljára, ami még a legkisebb gond...
De amikor a számításokat kell megcsinálni a füzetembe ránézek és mintha egy kódolt köteg lenne, amit egy más ember írt azért, hogy össze zavarjon.
pedig szépen írok 3 színnel is.
Már azt is megbántam, hogy két évet pazaroltam erre a technikusi szakmára... Teljesen más beállítottságú vagyok inkább a műszaki dolgok, gépek jobban érdekelnek, Tavaly év végén és most év elején már olyan letört voltam, a sírás kerülgetett hogy ki akartam íratkozni...
Ofi szerintem nálam hülyébbek is elvégezték ezt a szakot... De amikor nem értem azt amit magyaráznak holott érthető, én valamiért nem fogom fel...
Nem tudom...
"Már azt is megbántam, hogy két évet pazaroltam erre a technikusi szakmára... Teljesen más beállítottságú vagyok inkább a műszaki dolgok, gépek jobban érdekelnek, "
A probléma itt van. Kérdeznék egyet. Miért mentél erre a technikusi szakra? Mi motivált? Őszintén, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!