Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogy barátkoztatok össze a...

Ti hogy barátkoztatok össze a legjobb barátotokal?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sosem válogattam meg a barátaimat. Személy szerint hülyeségnek tartom. Amikor kisebb voltam volt egy lány, aki a legjobb barátnőjének tekintett, én is őt, de aztán rájöttem, hogy nem fogom megválogatni a barátaim közül a "legjobbat". Egyébként ezzel a lánnyal úgy barátkoztam össze anno három éve. Ő új volt az osztályunkban, én eggyel mögötte ültem. Nagyon csendes volt. Aztán láttam, hogy Violettás lecke füzete van, és megörültem, mert én Ja szerettem még régebben a sorozatot. Aztán így elkezdtünk beszélgetni, ismerkedtünk. Azonban egy idő után folytonos viták alakultak ki köztünk, mert egy hármas barátságban voltunk mindketten, ahol a harmadik taggal lettek "LB"-k. Elfogadtam. És találjátok ki, hogy kit taszítottak ki a hármas barátságból? :D Hát persze, hogy engem.

Ennyit a legjobb barátokról. Azóta úgy döntöttem, hogy nekem nincs szükségem "legjobbra".

2017. márc. 27. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1.-ben egy osztályba kerültem egy fiúval, aki az akkori barátomat az övének mondta. Persze sokszor összevesztünk emiatt és lány létemre még "bunyóztam" is vele. Aztán végül elkezdtük tisztelni egymás erejét és egyszer megkérdezte, hogy nem leszünk-e inkább barátok. Én meg úgy voltam vele, hogy miért is ne. Jobban megismertük egymást és nagyon jó barátokká váltunk. Segítettük egymást a bajban és megbíztunk a másikban. Egészen öt évig tartott amíg el nem költözött az ország másik felébe. Sokáig tartottuk a kapcsolatot,majd 4 évig, de ő végül beolvadt egy másik baráti társaságba. Így hát nem volt más választásom, mint elengedni őt.
2017. márc. 27. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Osztálytársak voltunk, ő új volt, nem igazán fogadták be, és engem is mindig ellene hangoltak, amit a mai napig szégyellek. De aztán, amikor már másik gimibe mentünk mindketten, rájöttünk, hogy sok a közös szokásunk :) most szeptemberben lesz 10 éve, hogy ismerjük egymást.
2017. márc. 27. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Írtam egy pocsék fanfictiont tíz éve, ő elolvasta és nagyon tetszett neki. Megkeresett, beszélgetni kezdtünk, és egymáshoz ragadtunk.
2017. márc. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!