Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan tudjam, hogy tényleg...

Honnan tudjam, hogy tényleg legjobb barátok vagyunk-e?

Figyelt kérdés

A "legjobb" barátomnak rajtam kívül még 2 legjobb barátja van idáig még oké hiszen nem tilthatom meg neki és nem is akarom kisajátítani, de az már nagyon nem oké hogy egyáltalán nem foglalkozik velem.Én tényleg 1 pillanat alatt ott vagyok ha kéri vagy ha ír azzonal vissza írok amint láttam de sokszor van olyan hogy egy fontos dolgot kell vele megbeszélnem és ki is írja hogy elérhető de nem ír vissza leszar😕 7 éve ismerem 4 éve mondja magát a legjobb barátomnak.Leírok nektek egy magyarázatot 1=a legrégebbi legjobb barátja 2=én 3=a legújabb legjobb barátja. A legtöbb időt 3-massal tölti aztán 1-essel és aztán jövök én havi 10-11 normális beszélgetéssel.Nem olyan régen azt mondta nekem hogy 3-asnak nem tud mindent elmondani csak nekem és 1-esnek ekkor nagyon megörültel mondván még mindig a lejobb barátjának tart és majd többet beszélünk de semmi sem változott.Azt vettem észre hogy sokkal fontosabb neki 3-mas mint én valaha is mindig őt keresi, hogy mondjon neki valamit amit csak ők értenek vagy éppen valamit csak úgy velem sosem volt ilyen, szerintem sose kellettem neki (de ha ez igaz akkor miért mondta azt hogy, nekem mindent eltud mondani míg 3-asnak nem??)

Ui.: a lány nem tud nemet mondani az az meg lehet hogy már nem is tart a bárátjának.

2017. márc. 25. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A tetteiből tudod, hogy mennyire számítasz neki.

Azt írod, hogy "egyáltalán nem foglalkozik velem".

Meg nem ír vissza. Persze nem várhatod el senkitől, hogy azonnal visszaírjon, mert nekem is gyakran van hogy elolvasom az üzenetet de nem tudok válaszolni. Régen ez így volt normális, akkor válaszoltunk ha tudtunk, nem remegett senki, hogy úristen már 2 perce nem ír.

Azért, mert neked csak ő a barátod, neki még lehet más is. Persze nem jó érzés, de el kell fogadni.

Szóval a tetteit figyeld, viszont ne várd el, hogy mindent dobjon miattad.

2017. márc. 25. 17:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia az a gond hogy (mint fent is írtam) fontosat kellet megbeszélnünk. Mondok egy újjabb példát:20 percen keresztül beszélünk aztán megkérdezem tőle hogy mit tudom én nem jön-e el fagyizni és aztán 1 napig semmi pedig folyamatosan online.😕(tudom a fagyi nem olyan fontos dolog de most ez jutott eszembe😂)
2017. ápr. 5. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy a fontossagi listajan a sokadik valaki vagy. Aki fontos annak valaszolok, söt akivel igazan joban vagyok annak megmondom hogy bocs most nincs kedvem fagyizni. Es ök egyaltalan nem veszik magukra, hisz nem kötelezö semmi sem. Nalatok nincs meg ez az öszinteseg, bizalom. Én nem feccölnék bele több energiat.
2017. ápr. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!