Úgy szeretnék egy igazi legjobb barátot de a mostaniak is csak haverok erre most mit?
ugye tudod, hogy ezt nem lehet kikényszeríteni?
24F
Nem akarok semmi ilyet LMao
Pl most is elhivtam hogy pl együnk a leroyba utána én megyek edzesre es mindig a válasz majd eldöntöm vagy nem kb csak suliba vagyunk jó barátok máshol mar nem
Mert neki megvan a saját világa, és te nem vagy annak a része. Szóval nyílván őt ott kellene hagyd. 18 évesen azért már nem könnyű "legjobb" barátot kapni, mindenkinek megvan a társasága, és senki nem enged be könnyen az "életébe".
18 évesen pasit is kereshetnél, ha benne megkapod azt a "lelki" társat akit keresel, amúgy társkeresőzést is ajánlhatom, ott is tudsz barátokat keresni. De ennek más módja sajnos nincs, kell próbálkozni s keresni :\.
Az a baj,hogy manapság a legtöbben olyan könnyen dobálóznak ezekkel a jelzőkkel:)
Ès idővel meg nagyot koppannak..mert az az illető a haver kategóriát se üti meg..ráadásul tök egyoldalas "barátság" ..amihez max csak ő ad hozzá.
Ès ez szomorú.. De a környezetbe ènis ezt tapasztalom.
Ènis keresek barátok.. De nem görcsösen..ha jönnie kell,jönni fog:D (vonzás törvènye,valamennyire èrvènyesül)
Bár nekem vannak elèg pozitív èlmènyeim ezáltal az oldal által..úgyhogy tessèk próbálkozni,nm szabad feladni:)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!