Elmarhatja a legjobb barátnőmet tőlem a párja?
Figyelt kérdés
A srác elég birtokló típus, nehezen viseli el, hogy fontos személy vagyok a barátnőm életében (lassan 10 éve). Visszajutott hozzám, hogy voltak már fura megnyilvánulásai velem kapcsolatban a barátnőmnek, miközben nekem folyamatosan hízeleg. Pár hónap múlva másik városba költözök, félek, hogy akkor könnyedén útjába állhat a barátságunknak, mert a barátnőm teljesen vak a szerelemtől. Ti mit gondoltok, jogosan félek? Járt már valaki így?2017. márc. 26. 13:07
1/1 anonim válasza:
Hasonló volt nekem is, nagyon fiatal barátnőmnek jóval idősebb barátja lett, aki utálta minden barátját, főleg engem. A csávó direkt mindig kiemelte, hogy mennyire idős vagyok, vele egykorú(vetített). Én csak mosolyogtam. Hagytam őket, azóta is együtt vannak, viszont a barátnőm magától kezdett keresni. A barátját majd szétbszza az ideg,
de tőlem nem tudta eltiltani. Viszont pl. fiúkkal nem is találkozhat, pedig sok fiúbarátja volt, mivel sziklamászó a barátnőm...azaz volt, mert a barátja miatt abbahagyta.
Tehát szerintem ne szólj bele egy jó ideig, hagyd hogy leülepedjen az első nagy szerelem, mert ilyenkor csak támadásnak venné a barátnőd, ha kritizálnád a kapcsolatukat, vagy felhoznád ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!