Lehet, hogy prosti a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm átlagos színvonalon él a családjával, de volt olyan, hogy megszorult és még én adtam neki kölcsön, pedig én elvileg rosszabbul állok. Nem dolgozik most, mert tanul, mostanában mégis kétkézzel szórja a pénzt. Drága ruhák, mellnagyobbítás!, ilyen-olyan kozmetikai kezelés, és minden este eltűnik 3-4 órára. Lehet sztetek, hogy prosti?2017. márc. 25. 16:38
3/9 anonim válasza:
Számomra a "legjobb barátnő" azt jelenti, hogy ilyet meg tudok tőle kérdezni. Mi mindenféléről nyíltan beszélünk és nem ítéljük el a másikat, hiába nem értünk egyet pár dologban.
4/9 A kérdező kommentje:
Én annyit kérdeztem tőle, hogy hogyhogy ennyit költ? Azt mondta megkeresi
2017. márc. 25. 17:00
5/9 anonim válasza:
te vagy a legjobb barátja, és tőlünk kérdezed?
6/9 anonim válasza:
egyertelmu hogy az, egyszeru munkabol nem lenne ennyi penze, am mi az elerhetosege?? add meg!!!
8/9 anonim válasza:
6-os, kétlem, hogy a kérdező azért írta ezt ki, hogy a barátnőjének klienseket szerezzen... :D
9/9 anonim válasza:
Lehet, de ne vedd készpénznek ezt.
Diszkréten kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!