Ti mit csinálnátok? Eléggé szemét húzás volt barátomtól, többi lent?
"pedig még meg is kérdeztem tőle, hogy beszél-e vele, mert nagyon tudni akarta a nevét"
Mert ti úgy beszélgettek, hogy:
- Hogy hívják a tegnapi lányt a buliból?
- Kőrössi-Fehér Almástástka
Mert ennél kevesebb alapján nehéz egy idegent megtalálni Facen. Valami nem kerek a sztoridban, azon túl hogy zavaros, de van ilyen mesebeli, túlzó fordulat, és logikátlan rész is benne.
"A lányt se mondom szentnek de most nem a lány a TÉMA , hanem az, amit a srác csinált."
Nem csinált semmit. Kihasználta az adódó lehetőséget. Te beleugrottál egy futó viszonyba, ő meg úgy gondolta, hogy ő is belefér. A lány ebben megerősítette, hiszen smárolt vele amikor te (tegyük hozzá roppant bunkó módon) matára ittad magad.
Itt nincs mit megbosszulni, kérdező. Rendben van, a barátod nem volt korrekt, de tudod; madarat tolláról...
Tudod, a felnőttek világában napi szinten kell szembenézned majd a ténnyel, hogy másnak is tetszik a feleséged/barátnőd, és nem elég, hogy tetszik, hanem csapják is neki a szelet. Ez ellen nem az a védekezés, hogy levered a porondról az összes vetélytársat, hanem az, hogy olyan pasi leszel, hogy a csajnak eszébe se jusson, hogy más is létezik rajtad kívül.
Lényegtelen, f**zkalap volt "legjobb" "barát" , nem csinál ilyet. Főleg úgy, hogy másnak csapja a szelet közbe, de biztosan én vagyok elb*szott, hogy eszembe se jutna ilyen, nyílván majd ugyanúgy fogok vele viselkedni mint eddig. Hát egyáltalán nem. És a csaj nem akar tőle semmit könyörgöm :D Tudom, nézhettek hülyének vagy helikopternek akkor is.
Beszélek vele ugyan úgy, mondtam neki kérdezze már meg ettől a tagtól akar-e vele találkozni hétvégén, erre mondja a srác, hogy persze találkozzunk. Kiégek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!