Jogosan kaptam a letolást?
Figyelt kérdés
Csak szimpla véleményekre lennék kíváncsi a mostan elmesélt történetemre. Nos hosszú ideig külföldön dolgoztam és hazatérve felkerestem az egyik régi cimborám, hogy fussunk össze és igyunk egy-két sört hazajövetelem alkalmából. Amit tudni kell a barátomnak élettársi kapcsolata van. Történetem a kocsmába kezdődik ahol találkoztam a barátommal karácsony napján és hát megittunk vagy négy sört fejenként, de unalmasnak és drágának is találtuk a helyet ezért hát jött az ötlet, hogy a havernak van otthon egy üveg itala amit a tiszteletemre kibontana. Le is mentünk hozzá ahol röpke perc alatt el is pusztítottuk a kis üvegnyi italt. Utána mind ketten úgy láttuk, hogy kéne még valahova menni ezért hát útra kerekedtünk és ismételten meglátogattunk egy kocsmát ahol tovább folytattuk az italozgatást. Olyan este 9 fele pedig elbúcsúztunk egymástól. Másnap jön egy bejövő ismeretlen szám ami nem akárki volt az élettársa aki elég durva megjegyzésekkel illette a fejem. Idézek pár mondatott belőle: Nem ilyennek ismertelek meg a párom hót részegen jött haza, egész este a pofáját kellet hallgatnom. Miattad vesztem vele össze. Nem első esett hogy ittasan érkezik meg ha veled megy el bulizni. Egész napra eltüntetek. Milyen érzés lenne ha ezt velem tennék meg? Pont karácsony este. Nos ez a velem mindig ittasan tér haza az 1 évbe ha 3x. Ergo szégyelljem magam, hogy a párját berúgattam karácsony este. Nos én többszörös bocsánatkéréssel reagáltam falfehéren a beszélgetésre és ígéretet tettem neki, hogy ilyenre alkalom többször nem lesz. Érdekelne a véleményetek, hogy jogosan kaptam a letolást vagy a lány reagálta túl a dolgot.2016. dec. 26. 22:51
11/11 anonim válasza:
Találkozásnak nem feltétlen kell matt részegséggel végződnie. Ha különösebben érdekli mit szólnak majd otthon megiszik pár sört és annyi. Végig saját döntések sorozatáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!