Ribiségnek tűnhet az ha az egyik suliszünetben 5 fiúval pusziszkodtam? Köszönés képpen! Jóba lettem néhánnyal és puszival köszönünk egymásnak?
Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 19:50
1/8 anonim válasza:
Ez nálunk is szokás volt, igaz, mi 18 évesek voltunk. De attól is függ, hogy mijüket pusziltad meg.
2/8 anonim válasza:
Nem ribis,csak nyálas,komolytalan,gyerekes.
Eladod a tekintélyedet.
3/8 anonim válasza:
Nem az, csak hülyeség. Mi is nyomattuk ezt, aztán amikor ott álltunk 10-en társaságban és mindenkit végig "kellett" puszilgatni, na akkor mondtam azt, hogy elég. Azóta csak a legközelebbi barátnőimmel puszizkodom, de közülük sem mindegyikőjükkel.
4/8 A kérdező kommentje:
Arcra es csak koszones kepp,miert gyerekes? Amugy jogos ha nagy a társaság akkor tenyleg nyalas meg hosszuu 😆
2016. dec. 17. 21:05
5/8 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam, ő ránézésre szelektíven válogatott, hogy melyik lánynak ad puszit köszönéskor, pedig több lány is "pusziba" akart lenni vele, és jól megsértődtek, amikor nem jött össze.
Suli végén tudtuk meg, hogy a srác csak annak köszönt puszival a lányok közül, akivel már szex is volt :D
6/8 anonim válasza:
Nem ribiség.. de! Sosem voltam híve az ilyen baráti üdvözlő puszilkózásnak. Gondolj csak bele: tetszel egy fiúnak. Szerinted milyen véleménnyel lesz rólad, ha látja, körbe csókolsz egy halom fiút, csak úgy? Szerintem rögtön nem fogsz olyan érdekesnek tűnni, pedig biztosan sok értékes tulajdonságod van, de nem leszel akkora kihívás. Akiérd küzdhet, akit meghódíthat.. mert puszilgatsz fűt-fát. Te fordított esetben mit gondolnál egy fiúról, aki állandóan más lányokat puszilgat? :D Legyen tekintélyed, legyél érettebb.. :) szerintem...
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, főleg neked utolsó, igazad van, főleg hogy bejövök az egyik fiúnak én meg puszilgatom a barátját:D de tényleg csak köszönés képp
2016. dec. 18. 16:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!