Ti mit gondoltok a mai barátságokról? Nektek vannak igazi barátaitok?
Nem akarok senkit megsérteni, előre szólok, hogy csak azért általánosítok, hogy rövidebben fogalmazzak, de tudom, hogy nem mindenki ilyen.
Szóval azt látom, hogy az emberek közt kevés az igazi barátság. Sokan gondolnak ilyenkor a tizenévesekre, de szerintem a felnőtteknél is ez van, én így látom. A lányoknál az van, hogy sokan kibeszélik egymást, ha a másik kilép a teremből, meg hülyeségeken tudnak összeveszni, másnap meg best friends foreverök. Ők mondjuk megbeszélik egymással a titkaikat,de minden héten mások titkait árulják el, amikor összevesztek. A fiúknál meg azt látom, hogy igazából csak haverjaik vannak, egymást szívatják, meg hülyülnek, és ha megkérdezed őket, miért X vagy Y a barátja, azt mondja, jól lehet vele hülyülni, sőt sokan magukat is azért tartják jó barátnak, mert tudnak hülyülni. És kábé ennyi. Igazából ezen kívül sok dolog nem tartja őket össze, és elég simán véget érnek ezek.
Igen, tudom, hogy nem mind ilyen, most direkt a legrosszabb példákat írtam le. Nekem is vannak szoros barátaim, így tudom, hogy van példa erre is. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!