Tudnátok segíteni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Na szóval, a karácsonyi osztályhúzás alkalmával a legjobb barátomat húztam, és nem tudom mit vehetnék neki.
Vagyis ötletem van, de azt a szülinapjára terveztem, és most eléggé tanácstalan vagyok. Ti mit vennétek egy tizenhét éves srácnak, aki amúgy nagyon jól rajzol?
Gondoltam, hogy vehetnék neki valamilyen rajzzal kapcsolatos dolgot, ebben tudnátok esetleg segíteni? Vagy más ötleteitek vannak? A pénz nem igazán számít. :)
2016. nov. 20. 11:13
1/4 anonim válasza:
Vedd, amit a szülinapjára vettél volna. Azt meg később kigondolod, hogy mit kap akkor. Hátha addig elejt egykét új infót is.
2/4 anonim válasza:
Rajzmappát ceruzákkal, ha nagyon jól rajzol.
Vigyázz, hogy beleférj a keretösszegbe!
3/4 anonim válasza:
K. - "A pénz nem igazán számít. :)"
#2 - "Vigyázz, hogy beleférj a keretösszegbe!"
Hát, igen.
4/4 A kérdező kommentje:
Jöhet még válasz☺
2016. nov. 21. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!