Ha egy nő a bizalmába fogad egy pasit, mindent megbeszél vele, nem érti félre a pasi?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy pasival nagyon jól érzem magam, barátilag, ő a mindenem, a biztos pontom! Telik az idő, és attól tartok nehogy azt gondolja hogy többet érzek. Jófej nagyon, imádom őt, barátilag évek óta. Nem lehet ebből idővel baj?tegnap 20:32
1/6 anonim válasza:
Az attól függ ő mit érez irántad. Szerelmes pasi mindent is félreért.
2/6 anonim válasza:
Max ha nyomul, kihátrálsz.
Pl meg akarja fogni a kezed akkor elveszed. Vagy ha rajtad akarna csüngeni nem hagyod.
Viselkedj az érzéseid szerint. Ahogy neked jo.
Ha csak barátnak tartod, de nem vonz, akkor csak baráként kezeld, az intimebb területeid meg tabu es azokat "védd". Ahogy pl fentebb irtam
3/6 anonim válasza:
*Nemhiszem hogy falhoz akarna állítani szerelemvallomásokat ráderőszakolva. Azt inkább a nők szoktak szerintem.
Igy elég ha csak véded a szemelyes területeid és kész.
4/6 A kérdező kommentje:
Én amúgy őszintén még szoktam dícsérni ha jól néz ki, csinosan van öltözve, jóképű, stb, simán bókolok neki, de eddig sosem gondolt bele többet, aminek örülök, nem akarnám a baratságot elrontani, és emiatt elveszíteni őt. Nem engem közelebb magamhoz, csak maximum puszi, ölelés. Ennyi belefér.
tegnap 21:22
5/6 anonim válasza:
Szavakkal is ugyanez. Ha személyeskedne hátrálsz es ennyi. Mivel ugyse esne jol.
Add önmagad es kesz.
6/6 anonim válasza:
Évek óta jól elvagytok. Változott valami, hogy ez a kérdés most eszedbe jutott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!