Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érezted már úgy, hogy valakine...

Érezted már úgy, hogy valakinek szüksége van rád, de te nem tudod, hogy mi dolgotok van egymással?

Figyelt kérdés
Kicsit spirituálisan hangzik. Valami összeköttetés van, állandóan összefuttok, egy helyen köttök ki, ilyenek. Már köszöntök is egymásnak, pedig szinte nem is ismeritek egymást. Van ilyen tapasztalata valakinek? Mi lett belőle? Milyen kapcsolat, ismeretség ez?
jan. 21. 05:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,én ismerem ezt a fajta kapcsot két ember közt,de nagyon sokminden lehet mögötte.Pl. előző életbeli tapasztalatok,ikerláng találkozás,de az is hasonló,amikor mondjuk két indigó-gyermek "ismer rá" egymásra,vagy egy indigó és kristály-gyermek.

Én is benne vagyok egy hasonlóban,és azt fontolgatom,hogy lassan meg kellene szólítanom a másikat,hogy derüljön ki,miért kereszteződött a sorsunk.

Remélem,tudtam segíteni.

jan. 21. 06:15
 2/7 A kérdező kommentje:

1, Köszönöm, igen. Számolj majd be a tapasztalataidról :)

Érdekes, megint az előző élet jött elő... már egyszer gondoltam erre ezzel a helyzettel kapcsolatban. Lehet, hogy errefele kell keresgélnem.

jan. 21. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Mi jutott eszedbe az előző élettel kapcsolatosan?

jan. 21. 06:22
 4/7 A kérdező kommentje:
3, Az, hogy kapcsoatban voltunk valahogyan. Szerelmi kapcsolat. Vagy van a másik vonal, hogy valami rokonlélek, valaki, aki nem született meg a családomban, most meg mégis előkerül és szeretjük egymást... Csak tapogatózom, és hülyeség az egész.
jan. 21. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez, viszont velem eddig, ilyen mértékben nem történt hasonló. Vagy maximum csak annyi, hogy voltak emberek az életemben, akikkel többször és meglehetősen véletlenszerű helyen találkoztunk újra, ismételten egymás életébe csöppenve egy kis időre.

Én hiszek abban, hogy az ilyenek is okkal történnek, az előző életet sem tartom kizártnak, mint lehetséges ok akár.

jan. 21. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

2 hasonló esetem van, ha beletartozik:

1, Voltam egy állomáson, ahol feltűnt egy szép nő egy tortával a kezében. Egy hajléktalan kinézetű ember környékezett szinte mindenkit, hogy adjanak neki manit. A nőre többször ránéztem, ő is vette a tekintetemet. Amikor felé is ment a hajléktalan, elkezdtem lassan a fejemmel "NEM!"-et inteni a nőnek, amit észlelt és le is kezelte a férfit. Utána elindult a nő a vágányok felé, mondott felém egy mondatot, aztán mindenki ment a dolgára;

2, Van egy kolléganőm, aki nagyon hasonlít az egyik régi mentoromra. Ő sokáig egy másik irodában dolgozott, van munkakapcsolatunk egymással így mentem párszor hozzá. Nemrég szervezeti átalakulás történt és a közvetlen közelemben talált helyet magának az irodában. Azóta is jó munkakapcsolatunk, igényli a véleményemet néhány dologról.

jan. 21. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen, mert régen én is mindenbe beleláttam, de amióta mindnek pofáraesés a vége leállítottam magam ezekkel a konteókkal.
jan. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!