Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék még vele találko...

Hogyan tudnék még vele találkozni, semmit sem tudok róla?

Figyelt kérdés

Itt van egy érdekes történetem:

Egy faluban élek, a hegyek, a Kárpátok között. Mentem vásárolni, és láttam, hogy egy lány stoppol. Hatalmas csomaggal, túra öltözékben. Mondtam, hogy nem fognak felvenni, már a Covid ideje óta nem állnak meg az emberek. Azóta félnek a vírusoktól, betegségektől, most már vége a stoppos felvevés időszaknak. Erre ő, "english, english". Én elmagyaráztam ugyanezt angolul. Kérdeztem, hogy hová megy, És ő mondta, hogy ahoz a bizonyos(amit most itt nem mondok) turisztikai helyhez/látványossághoz a hegyek közé. Kérdeztem, hogy hová valósi. Svédországból jött.

Két óra mulva vissza kelett menjek az üzletbe. Ő még mindig ott állt. Megsajnáltam. Mondtam neki, hogy gyere üljünk le a buszmegállóba a padra, én majd hívom a tesómat, és ő majd autóval elviszi. Ő mondta, hogy nem kell, de én mondtam, hogy igen, mert akkor két hét múlva is itt lesz.

Jött a tesóm, elvitt minket a hegyek lábához, onnat útba igazítottam, hogy merre kell menni tovább. Megköszönte többször, látszott rajta, hogy jól esett neki, hálás volt, hogy segítettem/segítettünk neki. Nagyon kedves lány.

Na, de nem tudok semmit róla, nem is akartam kérdezni, mert tolakodásnak vette volna, kényelmetlen helyzetbe hoztam volna őt is, magamat is. Nem tudom a nevét sem. Csak anyit, hogy olyan 20-25 közötti, átlagosnál magasabb, szőke hosszú hajú lány.

Van esély, hogy még valaha találkozzak vele? Mert valahogy megtetszett, mint külsőleg, és belsőleg is, és az az érdekes, hogy éreztem, hogy ő is ugyanígy érez. Én nem mertem mondani, mert az is tolakodásnak számít, és ő sem merte mondani (gondolom) épp ezért. De éreztem, hogy ugyanazt érzi mint én. Olyan volt, mintha éreztem volna, hogy mit érez irántam.

Kissé fura, de amit én éreztem iránta, ugyanazt érezte ő is énfelém. Éreztem az érzéseit. Nehéz kifejezni, de valami ilyen.

Hogyan tudnám ujra látni. Mert ez nem olyan dolog, hogy beírom a Googlebe, hogy "hosszú szőke haju svéd lány, aki a kárpátokban túrazott az ősszel" és már meg is van.

ma 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Most több gondolat is eszembe jutott:

1. ha dolgotok van egymással még úgyis fogtok találkozni

2. Nem lehetsz abban biztos, hogy ugyanúgy érzett irántad, mint te iránta. Inkább úgy hangzik, mintha kivetítenéd rá, hogy te hogy érezted, és ezt akarnád látni. Persze nem kizárt, hogy igazad van, és ugyanazt érezte.

3. Ennyi alapján tuti nem fogod megtalálni még egyszer. A svédek nagyon nagy százalékára ráillik a leírásod, kinézetre és viselkedésre is.

ma 12:51
 2/11 anonim válasza:
A svéd állam az állampolgárai adatait nyíltan vezeti, szabadon hozzáférhető az interneten, ha tudod esetleg a nevét pl, akkor meg tudhatod, hol lakik, mi a telefonszáma stb.
ma 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:

"Nem lehetsz abban biztos, hogy ugyanúgy érzett irántad, mint te iránta. Inkább úgy hangzik, mintha kivetítenéd rá, hogy te hogy érezted, és ezt akarnád látni."

Érdekes gondolatmenet...

"Ennyi alapján tuti nem fogod megtalálni még egyszer."

Hát ez szar ügy...

ma 13:39
 4/11 anonim válasza:
Jó könnyen feladtad... meg sem érdemled tehát.
ma 13:42
 5/11 A kérdező kommentje:

2. Nem tudom a nevét. Nem mertem megkérdezni. Féltem, hogy az már túl sok, nyomulásnak veszi, nem akartam, hogy féljen. Az is jó volt, hogy elfogadta a segítségemet, nemhogy még kezzek kérdezősködni róla. Nem akartam megijeszteni, hogy személyesebb információkat akarok tudni róla.

Egy random idegen ember autójába beűlni, és bízni abban, hogy a megfelelő helyre visz el, és nem erőszakol meg vagy öl meg valahol. Ez azért stresszes dolog. Gondold a helyébe magadat.

Ezért nem kérdeztem semmi ilyen "személyes dolgot". Az út alatt csak átlagos dolgokról beszélgettünk.

ma 13:51
 6/11 A kérdező kommentje:
4. Leírtam, hogy miért nem mertem lépni. Nem szabad. Az már gorombaság, főleg, hogy csak 20 perce "ismeritek" egymást. Az más, hogy két-három napja, egy hete. De 20 perce... Nem mertem, messze volt otthonról, egyedül. Félhet. Nem akartam tovább rontani a helyzetén, hogy érdeklődök iránta.
ma 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért érdekes gondolatmenet? Ha nem vagy gondolatolvasó, amit egyébként kétlek, nem lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy a másik valójában mit érez/gondol veled kapcsolatban. Sokszor rávetítjük a másikra, amit hinni szeretnénk, hogy úgy van.

De egyébként egy nagyon elkeseredett próbálkozásként esetleg keress fb-n svéd túracsoportokat és írd ki, hogy ekkor itt és így találkoztam egy ilyen svéd lánnyal, akit szeretnék megtalálni ha ő is szeretné, és ebben kéred a segítségüket.

De nagyon kicsi esélyt látok erre is, hogy sikerülhetne.

ma 13:57
 8/11 anonim válasza:
jól megmagyaráztad, hogy gyáva voltál megkérdezni a nevét... lehet pont feloldódott volna és kellemesebben érezte volna magát, ha érdeklődsz róla és nem csak untatod. Nem kérdezted meg a nevét nehogy azt higgye, hogy megerőszakolod őt? előtted stoppolt öreg, valószínűleg oda is stoppal ment, valószínűleg nagyon sok autóba beszállt már... inkább creepy lehettél és azért volt ilyen fura a viselkedése. Utazz te is többet, láss világot, hátha nem egyből megerőszakolásra gondolsz, ha valaki felajánlja a segítségét. :)
ma 13:57
 9/11 anonim válasza:
Illik bemutatkozni, ha valakivel szóba elegyedsz, tehát máskor kezdd azzal, hogy bemutatkozol. :)
ma 14:00
 10/11 A kérdező kommentje:

7. "Miért érdekes gondolatmenet?"

Nem tudom. De mindig amikor a szemébe néztem ezt láttam. Vagyis éreztem. Ezért mondom, hogy érdekes. Mintha az érzéseit amit felém érez kivetítette volna rám. Fura volt nagyon. És jó. Mint amikor egy könyvet kinyitsz, és el tudod olvasni. Mintha ő "kinyilt" volna előttem, amikor rá néztem. El tudtam őt olvasni. Metafórikusan. És én ezt olvastam ki belőle.

ma 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!