Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Letörölt facebookról megbocsás...

Letörölt facebookról megbocsássak neki?

Figyelt kérdés
Magántanárhoz járok hónapok óta. A tanár nagyon kedves segítőkész. Rengeteget beszélgettünk. (Kb egy idősek vagyunk.) Nagyon jóba vagyunk (voltunk) Több hónap után bejelöltem facebookon. Visszaigazolt majd letörölt. Nagyon rosszul eset nekem ez az egész. Különösen azért mert nagyon megkedveltem. Gondolkoztam rajta, hogy ilyenkor hogyan tovább? Nagyon jól tanít, ezért úgy voltam vele nekem az a legfontosabb hogy sikerüljön a vizsgám. De nem tudom magam ezen túl tenni. Olyan érzésem van mintha egy darab eszköz/tárgy lennék aki által csak pénzt keres. Felém ezzel azt is kommunikálta, hogy egy nem kívánt személy vagyok. Az elutasítottság érzése. Próbáltam vele megbeszélni ezt, de úgy láttam , hogy őt nem érdekli az egész. Mi ilyenkor a helyes magatartás?
2016. okt. 14. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fontosnak tartottad megírni, hogy te vagy a fiú. A tanár nő?

Nem lehet, hogy azt hitte, másfajta kapcsolatot is akarsz tőle?

2016. okt. 14. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, nem kell ebbe semmit sem beleképzelni.

Ez csak egy vacak facbuk. Infantilis ember az, akinek ekörül forog az élete.

2016. okt. 14. 19:27
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, segítséget
2016. okt. 15. 17:10
 14/15 anonim válasza:
Aki szolgáltatást nyújt a másiknak annak kötelező kedvesnek is lennei azokhoz akikből él. Egy ilyen kedves gesztust ilyen bunkón reagált le! Saját magát minősiti! Gondolom máskor is lekezelő másokkal. Nem kell hozzá menni aztán majd kapcsol. Elvégre fizethetsz másnak is angolt
2016. nov. 9. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Én lexarom ha engem letörölnek. Vannak ezek a FB emlékek és ott szoktam visszanézni hogy kik ljklták a posztot amit kidobott a Face. Azt is mutatja egyben hogy még ismerősök vagyunk-e és látom párszor, hogy letörölt.

Csomószor csak nézek, hogy ő amúgy ki is volt. :D

De nemrég pl egy gimis sztálytársam és tanárom törölt le, a többieket meg meghagyta ismerősnek mind2.

Egy percig se bánkódtam, lexartam őket. :D

2022. máj. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!