Letörölt facebookról megbocsássak neki?
1) Lehet, hogy véletlen volt. Nem tudhatod. Ha pedig mégis direkt, szerintem nem kell ennyire komolyan venned a facebookot.
2) "Olyan érzésem van mintha egy darab eszköz/tárgy lennék aki által csak pénzt keres". Mivel te megkedvelted, megértem, hogy fáj belátni, de akkor is ő a magán tanárod, akinek első sorban nem az a feladata, hogy együtt lelkizzetek. Hanem, hogy tanítson.
3) Szerintem nem "megbocsátanod" kell (bocsánatot kért érte egyáltalán?), inkább továbblépni. Ezek szerint ő annyira nem kedvel téged, ez van, keress olyat akivel jól kijössz, de ha nem vesztetek össze vagy ha nem voltatok mély, bizalmi kapcsolatban, nincs mit megbocsátani.
4) Hogy mi a "helyes magatartás"? Relatív. Én ilyenkor ugyanúgy szoktam viselkedni, talán kissé hűvösebben, de nem barátságtalanul.
Szerintem továbbra is járjatok össze, tanuljatok, aztán ha mégis alakulna belőle valami, alakulni fog. Ne rágódj ennyire ezen.
Az ismerősök kapcsán sok nevet ajánl fel a face, hogy vedd fel ismerősnek, vagy lehet, hogy játékokhoz kapott meghívásokat, esetleg te osztasz meg -korodhoz illően- olyan dolgokat, ami őt nem érdekli.
Egyszerűbb ilyenkor az ismerőst törölni, mint egyesével mindig a nem érdeklő, kéretlen dolgokat.
"Egyszerűbb ilyenkor az ismerőst törölni, mint egyesével mindig a nem érdeklő, kéretlen dolgokat."
Vagy mondjuk használni azt a szerencsés "Nem akarom X.Y. dolgait látnia hírfolyamomban" gombra rámenni, ami szintén egy kattintás, és mégsem törlés.. :D
Nekem a fodrászom csajszi mondta még anno, akivel szintén tök jókat dumáltunk, hogy jelöljem be facebook-on és inkább így nála jelentkezzek be.. Mondom ok, úgyis 2 éve járok hozzá és tökre bírom.
Be is jelöltem, csak ő cseszett visszaigazolni.. Gondoltam wtf. 2 perc rossz érzés utána már inkább leszartam.
Aztán végül is szerintem az oka, hogy a vezetéknevem biztos hogy nem tudja, lehet nem is tudta hova tenni, ki az, aki bejelölte, közben elfelejtette, stb. Nem kell ezen izélni.
A letörléssel akarva akaratlanul nem azt fejezzük ki, hogy:
a másik személy nem érdekel minket,
örülünk, hogy nem látjuk,
nem szeretjük,
nem kívánunk vele semmilyen kommunkiációt folytatni
stb stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!