Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haragudnom kéne, vagy sem?

Haragudnom kéne, vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom(25éves). Egy éve szakított a barátnőjével. Én a szakításuk után kb 1 hónappal ismertem meg.. Nagyon bejött külsőre-belsőre..Én is neki,imádja a fekete hajú lányokat :D Sokat dumáltunk,kb 1 hónapig 3-4 órákat. Aztán egy házi buliban egyikünk se volt már szomjas,és lefeküdtem mellé . Ráfeküdtem a mellkasára,ő simogatta a hajam,és beszélgettünk.. Aztán megcsókolt meg fogdosott.. Leakart volna feküdni velem,de azt nem akartam.. Aztán ő mondta nekem,hogy nem szeretne kapcsolatot,mert nem rég szakított. Velem is ugyanez volt a helyzet,de én az exemmel már 3 hónapja nem voltam együtt. Ettől a fiútól jól esett,hogy szeretget,dícsérget stb.. De aztán nem írt nekem semmit,csomó ideig nem beszéltünk,és jóba lett az exével.. Eléggé rosszul esett a dolog.. Azután véletlen összefutottunk unokatesómnál és megkérdezte mizu.. Mondom semmi,és ott hagytam.. Oké,ő ismét rosszba lett exével.. De nem írt rám meg semmi... Kb 4hónap múlva találkoztunk a városban,és kérdezte hogy vagyok.. Mondom jól.. És bocsit kért,amiért nem írt meg minden,de összevolt zavarodva.. Eléggé gyerekes a fiú,meg szerintem én is..vagy csak túlságosan szeretethiányom volt már nemtudom.. Haragudjak rá? (Nem jönnék vele semmiképp sem össze,de haverok vagy barátok lehetnénk..)21/L vagyok
2016. szept. 19. 23:28
 1/4 Umaku ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.
2016. szept. 19. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neki is az a legjobb ha nem foglalkozol vele.
2016. szept. 20. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:

"Haragudnom kéne, vagy sem?"

Nem.

2016. szept. 20. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kéne haragudnod.
2016. szept. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!