Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haragudnom kéne? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnom kéne? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A barátommal nagyjából egy hete beszéltünk utoljára, de akkor is csak pár szót. Nem keresett egész héten, erre ma jön egy sms: hiányzol..

Szerintetek ki kéne akadnom? Azért mert egyszer már visszakönyörögte magát, ha továbbra is ez folytatódik akkor hagyjam inkább?

16L

2012. aug. 4. 19:10
 1/7 ASOT ***** válasza:

és te? te 1x sem kerested??

amúgy még éretlen tapasztalatlan a srác...vagy van/vannak más csajok is..

2012. aug. 4. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ebből annyi jött le, hogy egy hét után eszébe jutottál. ,,Jah nekem van egy csajom." Mindenképp rákérdeznék, hogy mi történt. :)
2012. aug. 4. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyszer írtam neki, amire még csak válasz sem érkezett, ez két napja volt.

És am annyira nem tapasztalatlan mert már volt több barátnője. Másik lányban meg azért kételkedek mert őszinte. Arról is tudtam, hogy amíg nem jártunk tetszett neki egy másik lány, sőt még utána is, de azt mondta belém szerelmes. Pedig a másik lánynak is tetszett, ő maga mondta (mármint a lány)

Köszi a választ azért! :)

2012. aug. 4. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
(2) Kb nekem is amúgy. =/
2012. aug. 4. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy "barátom". Ő is igy eltünt egy hét után írt facen, hogy majd elmondja mivan stb. aztán kért egy szívességet. Aztán másnap felhív kitalálva valami kamu dumát, hogy olaszban van. :) Csak tudod csajszi ne legyél már naiv. Én is tudom, hogy a barátnőjével van olaszban. Ha egy hétig nem jelentkezik mással van. :) Ilyen egyszerű ez.
2012. aug. 4. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan nálunk a mással van, az jelen helyzetben a haverjai... :|
2012. aug. 4. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, hogy a haverjaival van? És egy hétig elvan lány nélkül? Nem igy működnek a dolgok, de majd rájössz sajnos.
2012. aug. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!