Most haragudnom kéne? Nagyon rosszul esett
vagy eddig sem volt a barátnőd
vagy valaki a te szádba adott valamit amit nem mondtál és őt bántja
vagy tényleg tettél, mondtál valamit ami neki nem esett jól
Ne érts félre és ne vedd magadra tényleg én veled vagyok, dee... Szóval én is voltam ilyen helyzetben haverjaimmal és lehet hogy csak kicsit sok vagy nekik. Egy picit ráduntak és most mással szeretnének foglalkozni. Velem tavaly nyáron volt hogy egyik napról a másikra elkezdtek lekezelni, lekoptatni, otthagyni, és elég rosszul is esett. Aztán mikor már eléjük álltam és megkérdeztem hogy mi az isten bajuk van velem, kiderült hogy én toltam el a dolgokat :S.... aztán megbeszéltük kicsit visszavettem és minden szuper volt. Jó tudom létezik a bizonyos közhely hogy "légy önmagad ne olyan mint amit mások akarnak" de ha azt szeretnénk hogy kijöjjünk a környezetünkel akkor ne menjünk az agyukra.
Szóval lényeg a lényeg. Lehet hogy túl sokat voltatok együtt és úgy érzi hogy másokkal is szeretne lenni és tudja hogy ha ott leszel akkor csak veled tud majd lenni. Tudom nehéz és jogosan esik rosszul de türelem, max 1-2 hét és minden helyre jön. Rá fog jönni ki is voltál te neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!