Mit tegyek? Nagyon rosszul erzem magam.
Van egy csaj, kutyasetaltatas kozben ismertem meg. Idosebb nalam (25 eves) de odajott a kutyusa az enyemhez jatszani, elkezdtunk beszelgetni es megismerkedtunk. Na tudjatok van az a rajongasos szeretet...olyan, mint a szerelem, de nem az. En viszont ezt erzem iranta.. (mellette van baratom akit szeretek, nem vagyok lezbikus!). Na es ma beszeltunk facebookon es szobakerultek dolgok mindkettoenk eleterol es nemreg tortent valami es valahogy ahogy beszelgettunk elmondtam neki, innentol pedig csak az en gondjaimrol volt szo. Probaltam terelni, de mondta, hogy segiteni akar. En nem akar ilyen vilag fajdalmaival teli tininek tunni, nem akarom, hogy azt higyje, hogy sajnaltatom magam..tenyleg nem! Es sajnos akit igy szeretek azoknak mindig meg akarok felelni. Es felek, hogy mit gondol most rolam?! Mit tegyek? Ha maskor beszelunk milyen temat hozzak fel, hogy ilyen veletlenul se legyen?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!