Szerintetek rosszul teszem, hogy nem mérem tovább a hőmet nem figyelem magam?
Nem, nem teszed rosszul. "Éljetek szabadon" pár hónapot.
Viszont ha nem jön még egy fél évig, én elmennék kivizsgálásra. Lehet hogy fizikailag vagy hormonálisan megváltozott valami.
Szerintem dobd ki a hőmérőt! :)
Figyelj, ha egyszer összejött, összejön újra. (Legalábbis remélem, nekem is missed ab volt nemrég.) Képes vagy teherbe esni.
Inkább esténként, alvás előtt, gondolj arra, hogy "az a lélek, aki szeretne nálunk élni és a gyerekünk lenni, jöjjön, amikor szeretne, mi várjátok szeretettel".
Nekem működött, amikor ezt mondogattam, abban a hónapban azonnal jött, de sajnos meggondolta magát pár hét múlva... :(
Legközelebb azt is hozzá fogom tenni az üzenethez, hogy csak az a lélek jőjjön, aki maradni is akar, mert még egyszer ezt nem bírom ki...
9 hónapig minden gondolatom a körül forgott, hogy legyen tesó! nem akart sikerülni! :S
10. hónapban anyukám kórházba került agyvérzéssel 3X voltunk egy együtt abba a hónapban! Most már 24 hetes a pocaklakó!
Jó dolog, ha nem akarod minden porcikáddal
Ez az én kérdésem is!
Pont ma döntöttem én is igy.Két éve volt egy 6 hetes vetèlésem azòta én is minden reggel nyultam a hőmérő után...reggeltől nem teszem.
Ha akar az a gyermek minket, bekopog egyszer ugy is!
Ha meg nem, marad nekünk a meglévő 3...:):):) lehet, ennyi lett megirva a nagykönyvben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!