Ti is így éreztétek amikor iskolát kellett választani?
Szia
Én nem vagyok lány, se fodrász, de józan az vagyok. Szerintem ettől nem kéne tartanod, természetes, hogy mindenki más felé orientálódik. Nem a barátnőidből fogsz megélni, legalábbis remélem. Olyan iskolát válassz, ahol megfelelő képesítéssel ruházhatnak fel téged, és majd megállod vele a helyed egy fodrászatban. Hogy lesznek e barátaid? Biztosan, ha nem lógsz ki a sorból. Együtt élitek meg a dolgokat, közösen szenvedtek egy rosszabb tanárnál. Hidd el jól össze szoktak kovácsolódni az osztályok.
Én is paráztam ettől 8.-ban. Nagyon, de a szüleim is és testvéreim is azt mondták, hogy nem kell aggódnom.
Végül igazuk lett. Beletelik egy kis időbe, míg kialakulnak a haverságok, a klikkek, de megéri.
Nekem középsuliból van kettő nagyon jó barátom és a többiekkel is, ha találkozok, nagyon jol el tudunk beszélgetni.
Szerintem az emberek többsége érzi ezt... Bár nekem általánosban csak egy álszent barátnőm volt, és a suliban kb az összes diák kiközösített, lenézett (anyagi helyzet a nulla alatt... De ezt hagyjuk.), ezért örültem, hogy van, aki nem lenézően és bántóan szólt hozzám. Örültem, hogy onnan elkerültem, de rettegtem, hogy hasonló lesz a helyzet... Valóban úgy volt, annyi kivétellel, hogy egy barátnőt csak találtam... Csak ő is - mint utólag kiderült - ugyanolyan volt, mint azok, akik bántottak... De most egy másik suliban végre van egy barátnőm... Vagy olyasmim... Nekem ez nem nagyon jött össze. Remélem, neked jobban sikerülni fog, mint nekem. :D Sok sikert. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!