Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Éreztetek már olyat hogy...

Éreztetek már olyat hogy valaki sokkal fontosabb nektek mint ti neki?

Figyelt kérdés
És amikor az illetőt 11 éve a legjobb barátnődnek tartod?

2016. jún. 15. 22:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Soha a 14 évemben nem sírtam annyira mint most
2016. jún. 15. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Volt már. Most a legrosszabbat kívánom neki.
2016. jún. 15. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Életem története ez kb... aztán pofára esés -> tagadás -> még nagyobb pofára esés -> depresszió -> kezdődik elölről más személlyel.
2016. jún. 15. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen szinte mindig ez van.
2016. jún. 15. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Velem mindig ez van.
2016. jún. 15. 22:48
 6/14 A kérdező kommentje:
De 11 éven keresztül teljesen azt tévhitben éltetett. Sosem voltam ilyen rosszul
2016. jún. 15. 23:01
 7/14 Inessential ***** válasza:
Igen.
2016. jún. 15. 23:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia. Hát velem is ez volt a barátnőmmel ovi óta (10éve) vagyunk legjobb barátok. Én ötödikben másik suliba mentem, de amint végeztem a tanulással már hívtam is, hogy jöjjön át... De amikor ő is másik suliba ment a régi általánosunkból hirtelen semmi ideje nem lett rám. Ezt mi meg tudtuk beszélni és azóta is nagyon jóban vagyunk csak jobban Kell időzíteni. Segítene ha konkrétabban írnád le mi van veletek.
2016. jún. 16. 08:53
 9/14 anonim válasza:
Nekem 2 MÖLLB- öm ban( möllb:mindörökké leges legjobb báratok) az egyiket születésem óta ismerem és még most tartjuk a kapcsolatot a másikkal oviban barátkoztunk össze utána elvesztettük egymást de a mamánk segítségébel
2016. jún. 17. 07:10
 10/14 anonim válasza:

Hát sajnos ez a mai világban már így van, mindenki azt mondja igaz barátot akar, csak nincs tisztába ennek a fogalmával, egy barátságba nagyon sokat kell beletenni.

Másik a közösségi portálok elterjedésével, mindenkinek több száz vagy ezer ismerőse van, napi szinten beszélget emberekkel, mindig van valaki akivel tud kapcsolatba lépni, nagyon nincs szüksége a barátokra, ezek a felületes barátságok könnyebbek, nem kell bele fektetni sokat, igaz sekélyesek, de be lehet beszélni mennyi „barátom” van...

2016. jún. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!