Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Éreztetek már olyat hogy...

Éreztetek már olyat hogy valaki sokkal fontosabb nektek mint ti neki?

Figyelt kérdés
És amikor az illetőt 11 éve a legjobb barátnődnek tartod?

2016. jún. 15. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ah, tizes. Király vagy! Teljes igazad van.

És hogy a kérdezőnek is válaszoljak, igen, éreztem már így.

Tudod mi a baj? Hogy szinte mindig így érzek. Én csak második lehetek valaki számára, és ezt halál komolyan mondom. Az a legjobb helyezés, a második. Második mint barát, második mint gyerek, második mint testvér, második mint bármilyenkib#szottrokon, és igen...második mint...

Én tűzbe tenném érte a kezem, de ő egy pici rizikót nem vállal értem, én mellette vagyok a szarban, de ő csak akkor bújik elő, ha minden happy körülöttem. Valószínűleg velem van baj.

De nem is untatok ezzel senkit.

Kedves kérdező! Az élet egy szemét ahogy az emberek is. Vigyázz magadra!

2016. aug. 12. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Éreztem nem egyszer, bár fordítva is, nagyon kellemetlen volt mert túl jószívű és empatikus vagyok.
2016. szept. 3. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaj, Életem! Sajnálom, tudom, milyen fájdalmas erre egyszer rádöbbenni (ezzel a kérdésre is válaszoltam: igen, éreztem). Vannak lehetőségeid, kereshetsz új barátokat, beszélhetsz vele, vagy épp ellenkezőleg, lehetsz vele ridegebb, hátha akkor észreveszi, hogy akár el is veszíthet.

Elég régi a kérdés, de ha még mindig aktuális a probléma, akkor írhatsz privátot (nem, nem egy bajszos ötvenes GyK-perverz vagyok, nyugi. Soha nem akarok veled más platformon levelezni se, nem hogy találkozni, csak átmentem ezen, és sajnállak).

21/L

2016. szept. 6. 13:31
 14/14 anonim válasza:
Tudom milyen rossz neked. Velem is ugyanez van. Én az én ,, legjobb barátnőm" mindig mellette voltam ő meg simán ott hagyott a szarban. Soha nem állt mellettem. Nagyon rossz érzés hogy ennyi éven át mellette voltam ő meg csak......
2016. nov. 7. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!