Éreztetek már olyat hogy valaki sokkal fontosabb nektek mint ti neki?
Ah, tizes. Király vagy! Teljes igazad van.
És hogy a kérdezőnek is válaszoljak, igen, éreztem már így.
Tudod mi a baj? Hogy szinte mindig így érzek. Én csak második lehetek valaki számára, és ezt halál komolyan mondom. Az a legjobb helyezés, a második. Második mint barát, második mint gyerek, második mint testvér, második mint bármilyenkib#szottrokon, és igen...második mint...
Én tűzbe tenném érte a kezem, de ő egy pici rizikót nem vállal értem, én mellette vagyok a szarban, de ő csak akkor bújik elő, ha minden happy körülöttem. Valószínűleg velem van baj.
De nem is untatok ezzel senkit.
Kedves kérdező! Az élet egy szemét ahogy az emberek is. Vigyázz magadra!
Jaj, Életem! Sajnálom, tudom, milyen fájdalmas erre egyszer rádöbbenni (ezzel a kérdésre is válaszoltam: igen, éreztem). Vannak lehetőségeid, kereshetsz új barátokat, beszélhetsz vele, vagy épp ellenkezőleg, lehetsz vele ridegebb, hátha akkor észreveszi, hogy akár el is veszíthet.
Elég régi a kérdés, de ha még mindig aktuális a probléma, akkor írhatsz privátot (nem, nem egy bajszos ötvenes GyK-perverz vagyok, nyugi. Soha nem akarok veled más platformon levelezni se, nem hogy találkozni, csak átmentem ezen, és sajnállak).
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!