Ti éreztetek már így?
Régebben gyakran utaztunk, mindig szereztem barátokat, akiktől utána persze mindig meg kellett válnom és ez elég rosszul érintett. Észre vettem hogy ha megkedvelek egy embert akkor abban valamilyen idióta okból kifolyólag rögtön megbízok és nagyon kötődöm is hozzá. Nehezen szerzek barátokat, de amikor igen azt komolyan gondolom. Van egy nagyon jó barátnőm és az utóbbi időben összehaverkodtunk egy fiúval is, aki viszont ilyen téren a szöges ellentétem. Nagyon közvetlen és rengeteg barátja van.
Egy év múlva külföldre költözik és tudom hogy az nagyon nehéz lesz, de elhatároztam, hogy nem zavartatom ezzel magam lényeg hogy addig sokat legyünk együtt. De a barátnőmmel többször is összevesztünk már miatta és úgy érzem neki feleannyira sem vagyok fontos mint ő nekem. Nem akarom hogy egy olyan ember miatt menjen tönkre egy régi és fontos barátságom, akinek nem számítok és aki amúgy is itt hagy. Lehet jobb lenne többé nem beszélni vele, de őszintén szólva ez is egy olyan dolog amit nem akarok... mit kéne csinálnom?
Nekem 2 éve költözött el innen nagyon messzire az egyik legjobb barátom.Azóta is minden nap beszélek vele és kb jobb barátom mint a körülöttem lévő barátaim.
Szval nem biztos hogy az az ember aki elköltözik nem lesz majd egyszer jobb barátod mint az a lány.Én a helyedben nem tartanám csak azért fontosabbnak az egyik barátom mert a jelenlegi helyzetet nézve ő többet marad majd a közvetlen közeledben mint az aki elutazik.
Ha rám hallgatsz mondd meg annak a barátnődnek hogy ne veszekedjetek többé miatta mert semmi értelme.Mondd hogy fontosabbnak tartod a barátságotokat annál hogy ilyeneken veszekedjetek.(Igaz nem tudom pontosan min veszekedtek ezzel a személlyel kapcsolatban de ha azt mondod "Fontosabbnak tartom a barátságunkat annál hogy ezen összevesszünk." ez jó.Szval ez álltalában beválik és remélhetőleg nem fogtok rajta többet veszekedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!