Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is éreztétek ezt mikor...

Ti is éreztétek ezt mikor 13-14 éves 7. esek voltatok? Nekem nagyon fáj.

Figyelt kérdés

Egyszerűen romba dőlt az életem.

Nem akarok bemenni abba az osztályközösségbe amiben vagyok.Most leszek 8.os.De nem akarok találkozni az osztálytársammal, 3 kivétellel.

2 igazi jó barátommal, meg a barátnőmmel.

Barátnőmmel se nincs semmi rendben.Nemrég összebújtunk, és úgy aludtunk kiránduláson,csillagokat néztük a háztetőn, csókolóztunk a sötétben,miközben nem tudtuk, h mikor esünk le a hidról stb..., Most meg 1 hónap után már a szakitás szélén állunk, és már egyszerűen nem tudom, hogyan hozzam rendbe.

Se az osztálytársakkal nem akarok találkozni, mert már nem birom azok jelenlétét,barátnőmmel se minden tuti, a jövőtöl is félek, szét vagyok esve, egyszerűen nem tudom reggel, hogy minek keljek fel.Van értelme?

A két barátomról tudom, hogy azok örök barátok lesznek, de félek, hogy mindenkit elfogok vesziteni, mikor eljön a középsuli fősuli.Lehet nem akarom őket látni, mert meguntam őket, de azért hiányoznának.

Ti is éreztetek valahogy igy?

Szerintetek mit kéne tennem?

Teljesen bizonytalan vagyok.

2015. aug. 9. 21:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést adminok, ha rossz helyre irtam, de hirtelen nem tudtam, hogy melyik kategóriába írjam.
2015. aug. 9. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:

"Amikor egy szerelem véget ér, a gyenge sír, a gyakorlatias rögtön keres egy másik szerelmet, de a bölcsnek már van egy tartalékban. " Oscar Wilde

Hova sorolnád magad

2015. aug. 9. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Gyengének.

Ha véget ér egy szerelem nálam, én nem keresek rögtön újat.

2015. aug. 9. 21:48
 4/4 anonim válasza:
pont ugyanígy nem éreztem, de hasonlóképpen már igen... a barátnőddel szerintem próbáld meg megbezsélni azt h mi a probléma kettőtök között... mert másképp nem lehet rendbehozni... és az nem jó h egy ilyen bizonytalan kapcsoaltban vagy... hát mivel 7-es vagy gondolom már leglaább 7 éve a barátaid és hát mivel osztáytárska vagyok folyamatosna össze vagytok zárva nem csoda h unod őket, viszont szerintem 8. végéig ne szakítsd meg velük a kapcsolatot, hisz valőszínűleg igazi barátaid, és az iylet őrizd meg, nem hiába mondom... mert én is tapasztaltam... óvodáskori bnőmmel még midnig jóban vagyok, pedig ő mrá más suliba jár egy éve, mármint másik városba, és kevesebbet tlaálkoztunk, de ha bármi baj van számíthatunk egymásra, rajta kívül az osztályban 3 bnőm volt, egy volt az igazi, és lám-lám lassan már 2 éve vgauynk egyőtt barátommal és ráhajtott... szóval az áltlaános iskolai barátok gyakrann igazibb barátok mint a későbbiek... az iskolban pedig igen én is voltma így, h áltlánosban is és középiskolában is utáltam szinte mindenkit... meg kikezdtke is néha meg stb... de barátom hála égnek ráébresztett arra h nem kell vleük fogllakozni és megpróbáltam így kezelni a helyzetet... hidd el segít ha nem törődsz velük... neked már csak 1 éved van, próbáld meg vhogy kiíbnri az utolsó év amúgyis haamr eltelik, és akkor mindenki rendes már a másikkal, leglaábbis nekem áltlaánosban és középsuliban is íg volt... kivvée mikor azon veszekedtke h milyen legyen a tabló xd én most leszek egyetimsta és a facebooknak hála már próbálok ismerkedni, h minél több ismerősöm legyen, így talán nem leszek annyira kiközsítve csak azért mert nehezen oldódom fel... de sose tudni xd szóval cska annyit modnahtok h kitatást, bnőddel meg bezséld meg :) 19L
2015. aug. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!