Szerintetek véget vessek ennek a barátságnak?
Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, de a tanácsotokra/véleményetekre vagyok kíváncsi!
Szóval a legjobb barátnőmről van szó, aki tényleg a legjobb barátnőm, születésünk óta ismerjük egymást, együtt jártunk oviba/általánosba és most középsuliba is.
Csak most kapcsolatban van.. ez nem is lenne baj természetesen, eleinte persze ment az a tipikus barátnős csevej, hogy jaj mesélj róla, mit csináltatok, mikor találkoztok stb.. de már kb. másfél éve együtt vannak, és azóta nagyon megváltozott, és nagyon elegem lett belőle. Konkrétan leszar mindent és mindenkit, elhanyagolta a barátait, így azok már nincsenek neki. Csak én, hát persze. Csak a barátjának él. Szerinte ez így rendben van, van neki a barátja, meg én a barátnője és ennyi. A minap megkérdeztem tőle, hogy "És kiket fogsz keresni ha valamire szükséged lesz az elkövetkezendőkben?" Mire ő: "Hát te itt vagy és ennyi." Milyen jól kivagyok használva, én ott legyek neki a bajban, de ő meg leszar engem! Csak akkor hív át, ha épp a barátja nincs vele és unatkozik! Mikor látom, hogy a barátja is fent van fb-n, akkor inkább rá sem írok, mert úgysem fog visszaírni, mert olyankor a barátjával beszél és leszar másokat!Suliban is csak addig vagyok jó neki, amíg a tanulásról beszélünk pár mondatot, utána előveszi a telefont, és már nyomkodja is, mintha ott sem lennék, miközben beszélnék vele!
Én meg persze játszom a jó barátnőt, akit ez nem zavar, mert ugye szeretem, nagyon sok közös emlékünk van, ezért nem akarok ennek véget vetni, de ezt már nem bírom tovább! Persze majd ha szakítanak, akkor meg majd egyből hozzám jön sírni és majd folyton a nyakamon lóg, hogy ne legyen egyedül, holott értem ennek a felét sem tette meg.
Ne a kérdésre válaszoljatok, inkább csak adjatok valami tanácsot, írjatok errről véleményt, hogy mit csináljak! :(
Köszönöm!
UI: Nekem jelenleg nincs kapcsolatom, így nem tudok neki "visszavágni" ugyanezekkel. Csak szenvedek egyedül, hogy a "legjobb barátnőmnek" nevezett személy mamár csak kihasznál.
Sajnos ez van olyankor, mikor az ember lányát ellepi a rózsaszín köd. Megszűnik a világ, csak a herceg marad. Nekem nagyon sokáig nem volt barátom, úgyhogy nekem különösen fájt, mikor az összes barátnőm szép lassan, egymás után magamra hagytak. Nagyon nagy baráti társaságom volt, akikkel jól éreztem magam, imádtam őket, de jöttek a pasik és a létezésemről is megfeledkeztek, mert a herceggel kellett foglalkozniuk. Minden baráti kapcsolatot felégettek maguk körül, nem számított más, csak az imádott férfi. Aztán mikor a szőke herceg talált egy még szebb hercegnőt, akkor bezzeg megint tele lettem "barátokkal" csakhogy akkor én már nem voltam ott, hogy a könnyeiket az én ingembe töröljék.
Ez van sajnos, ilyenkor gyorsan kiderül ki az igaz barát.
Sajnálom, hogy ez történt veled, tudom, hogy milyen érzés, nagyon is tudom. Velem ezt már sokan eljátszották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!