Hogyan vessek véget egy barátságnak?
Figyelt kérdés
Ő azt hiszi, öribarik vagyunk, én nem szívlelem. Én igyekszem lekoptatni már jó ideje, soha nem keresem, mindig ő keres. De ebből nem veszi észre, hogy nem keresem a társaságát. Ha ő keres, igyekszem mindig kitalálni valamit, de sajnos elég gyenge jellem vagyok, amikor már 20 percig győzköd, hogy de igenis menjek, végül feladom és megyek.. Tudom, hogy a legtisztább az lenne, ha kerek perec elmondanám neki, de sajnos képtelen vagyok a konfrontációra.2013. ápr. 21. 17:02
1/7 Speed2011 válasza:
Pedig ezt kellene tenned,mert később rosszabb lesz.Inkább az igazság fájjon neki,mint a hazugság.
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag ő irányít téged, pedig még egy valódi barátságban is szabadságot illene hagyni a másiknak. Ha ilyen erőszakos, akkor neked is annak kell lenned. Meg kell mondanod, hogy nincs kedved elmenni vele, és kész.
5/7 anonim válasza:
Ha csak azért akarod lerázni mert nincs vele kedved mindenhova menni, akkor állj a sarkadra és mond meg neki hogy nem és kész!Ne mindig ő döntsön, van neked is saját akaratod.Elvileg el kellene gondolkoznia ezen. Mert ha amúgy jól megvagytok, csak az irányítgatása nem tetszik attól még lehettek jó barátok ha egy kicsit helyre tudod tenni.
6/7 anonim válasza:
voltam így.
azt találtam ki, hogy muszáj nekem etetnem mindennap a beteg mamámat, meg vigyázni rá, mert a többiek dolgoznak.
a beteg rész igaz volt, a Mindig vigyázniból a Mindig nem.
hozzá körítettem hogy a keresztanyám nem engedi hogy mást bevigyek a lakásba és az öreglány beköpne neki, így le tudtam koptatni
igaz, ez azzal járt, hogy délutánonként nem nagyon mászkálhattam arra, amerre ő lehetett (így max. a közeli erdőszél maradt sétálni és unhattam a rezet otthon)
de sikerült, megszabadultam tőle.
1 hónap kitartó rinya után megunta és talált más szerencsétlent
nekem meg lett egy, számomra ideális barátom, aki csak a péntek délutánom követeli ki magának :)
7/7 anonim válasza:
Légy elérhetetlen.Ne vedd fel ha hív.Ha a lakásodon keres nem érsz rá.Vagy ígérd meg,hogy találkoztok,és ne menj el a megbeszélt időben,a mobilod pedig ne vedd fel.Engem így koptatott le az általam hitt legjobb barátnőm.Én úgy megharagudtam rá,hogy minden kapcsolatot megszakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!