Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek véget vessek...

Szerintetek véget vessek ennek a barátságnak?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyszerűen nincs rám tekintettel: állandóan a még csak semmi 2 hónapos kapcsolatáról beszél (mikor tudja nekem nem jön össze), meg hova mennek nyaralni és milyen kocsit kap...mikor jól tudja, hogy mi ezt nem engedhetjük meg magunknak.

Haragszom rá. Jobb ha kilépek ebből? Amúgy sokban hasonlítunk, azért lettünk jóban de már elegem van belőle...

2016. jún. 23. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ne legyél irigy...
2016. jún. 23. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezt most mi a rossebnak kérdezted meg, mikor láthatóan már úgyis eldöntötted és elkezdesz vitatkozni a válaszolókkal
2016. jún. 23. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
embert barátjáról
2016. jún. 23. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, akkor kapsz teljes választ a kérdésedre, ha leírod azt is, hogy hogyan viszonyodsz te hozzá, hogyan bánsz vele, hogyan szólsz hozzá.

Ha Te kedves, megbízható, jólelkű stb vagy hozzá, tehát mint egy jó barátnő jellemzőivel vagy értékes, akkor csak egyszerűen vele van baj, direkt olyanokat mond neked, hogy fájjon, és jobban érezze magát, míg tudja, hogy te meghalsz irigységedbe.

Elemezni kell ezt a dolgot, mind a két félről, vagyis a tiédről is, és az övéről is.

Mellesleg nekem is volt ilyen barátnőm, akinek én semmi rosszat nem tettem, sőt kihasznált, és mindig olyanokat mondott, hogy kéne irigyeljen, de engem nem érdekelt, hagyatam, hogy mondja.

Én sose voltam és sose leszek irigy senkire/semmire se, mikor én tudom a képességeimet, hibáimat is.

Tehát hagytam csak, hogy mondja, ezzel hozta mindig a formáját.

Remélem tudtam segíteni, és mondom, gondolkozzál el azon, hogy te hogyan viselkedsz vele, és akkor választ fogsz kapni erre a kérdésere is.

2016. jún. 23. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Irigyeljem*

Ja, és ha te nem érzed magad hibásnak, hogy úgy bánik veled,ahogy, akkor természetesen vess véget ennek a barátságnak.

Kívánom, hogy találj igaz barátokat:)

2016. jún. 23. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Irigység? Miért, ti szeretitek azokat az embereket, akik csak akkor keresnek, ha hencegni vagy dicsekedni szeretnének valakinek? :D

Én nem, és megértem a kérdezőt is, hogy nehezen bírja.

2016. jún. 23. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Elmondani persze el lehet, ha valami jó éri az embert, de nem kell, hogy ez bántó legyen a másik fél számára. Egy valódi barát tudná, mivel és hogyan bánthatja a másikat, és hogy ezt hogyan kerülje el.
2016. jún. 23. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, de sajnos a volt "barátnőm" direkt csinált egy pár olyan alkalmat, hogy irigységet keltsen fel bennem.

Csak sajnos nem járt sikerrel.:D

2016. jún. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!