Hol vagy hogyan lehet igazi barátot/barátnőt találni? 12/L (Többi lenn)
Születésm óta van egy barátnőm akivel kb. 0-24 órában egymásra voltunk nőve de úgy,hogy bölcsi ovi suli meg minden tehát ha én mentem valahova ő is meg forditva... de ugye ez a gimik meg minden miatt egy idő után megszakadt és egyedül maradtam,de nem úgyhogy nme szól hozzám senki mert persze jóba vagyok az osztályban a lányokkal meg minden cak nincs olyan barátom/barátnőm akivel tényleg mindent megbeszélhetnék és nem nevet ki,de fogalmam nincs hogyan tudnék megismerkedni ilyen lánnyal/fiúvalű(senki ne értese félre én hiszek a lány-fiú barátágban)
Hol ismerkedhetnék meg egy igazi baráttal???
Ezt azért kérdezem mert nem nagyon az én stilusom hogy facebookon ráirok egy ismeretlenre...
Szerintetek itt meglehet ismerkedni???
Én mindig is akartam egy interent bff-et de nem találtam olyat akivel ugy érrztem hogy ez igaz barátság :) valaki irjon 😍
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!