Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én igyekszem, de még nem sikerült egy igazi barátnőt sem felszednem, pedig nem vagyok csúnya, kérlek én lányok mit tegyek, hogyan szedhetem fel álmaim szerelmét? Szívesen ismerkednék mindenkivel.
Figyelt kérdés
Lehetőleg Pest megyéből és környékéről jelentkezzetek.2013. aug. 28. 16:08
1/6 anonim válasza:
a nem vagy csúnya és a normálisan nézel ki közt azért van különbség
az jó ha ismerkedsz, előbb-utóbb találsz vkit aki tökéletes számodra
2/6 anonim válasza:
Valószínű vagy a stílusoddal, vagy a modoroddal van baj. Légy ápolt, kedves, figyelmes, segítőkész és helyes. :D De mint már mondtam a stílus is nagyon sokat számít
3/6 anonim válasza:
Ugye tudod,hogy ez a kérdés veri a szánalmassági skála tetejét? Ne csodálkozz,hogy nem jön veled össze senki amíg ilyen kérdéseket teszel fel.Hány éves vagy,10?
4/6 A kérdező kommentje:
Húsz elmúltam, de sok lány megnéz az utcán de nem a csúnyaságom miatt?
Amúgy te mennyi idős vagy?
2013. aug. 28. 16:18
6/6 anonim válasza:
Tölts fel ide egy képet, és akkor azzal tudok segíteni,hogy a külsődön mit változtass, de emellett igen,a belsőddel is baj lehet. Privátbna is küldhetsz képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!