Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják azt a csúnya pasik, hogy a jóképű pasik nem olyan férfiasak? Hogy a csúnyák jobbak az ágyban, jobb a fellépésük, határozottabbak, ők az igazi férfiak?
Azt hiszik, hogy a jóképű az mind mamlasz, férfiatlan, nem humoros, nem érzékeny, nem értelmes. Közben én az ellenkezőjét tapasztalom a környezetemben.
A csúnyák ezzel a tévhittel nyugtatják magukat, hogy ők is jók, jobbak valamiben, mint a jóképűek?
A lányoknál is megfigyeltem ezt: a csúnya, kövér lányok azt állítják, hogy a vékonyak, csinosak frigidek, nem jók az ágyban, buták, nem aranyosak...
Miért kell ez az önbecsapás az előnytelen külsejű embereknek? Miért jobb nekik ettől?
hát ez elég nagy f@szság! habár én ezt még nem nagyon hallottam így senkitől.
de igen ők a szenvedő alanyok, és háát beleuntak a szenvedéseikbe és elkezdtek támadni, holott ez egy féltékenység irigység ahogy az 1-es is mondja!
A sárga irigység.... :D
Plusz amatőrök...:D
15:17
Igen, a Suzukis, amíg meg nem látja a pofádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!