Miért csak én nem találok magamnak igazi legjobb barátnőt?
Figyelt kérdés
(nem találtam rá normális kategóriát szóval bocsi)
17 éves vagyok, de egy olyan igazi barátnőm sincs, akivel eltudnék hülyülni, minden lány ismerősöm nagyon éretlen, és nagyon felidegesítenek ezzel. Általában ezért mindig srácokkal haverkodok, mert velük legalább lehet jókat nevetni, legjobb barátom is egy fiú. Emiatt persze a többi lány ribancnak néz, mert ráadásul (nem dicsekvésként) sok fiúnak tetszem. Van más is ilyen helyzetben vagy alien vagyok?
2013. márc. 7. 18:18
2/6 anonim válasza:
énis vagyok ilyen helyzetben
bár van legjobb barátnőm, akit hetente egyszer látok így a suliban eléggé szar a helyzet
sok a kétszínű ember, már nem bízok senki lányban annyira és mindenkinek van BFFje osztályon belül amúgy is :/
így maradtak a fiúk
3/6 anonim válasza:
ost speciel engem is megutáltak, mert helyre akartam hozni egyik barátnőm hibáját, de ezt nem így tudják, és most egész nap a "suli egyik leghelyesebb" fiújával voltam (nem mellesleg van barátnője)mert el tudtam beszélgetni vele, de nem jelöl vissya direkt facebookon:Dszóval nekem is ez a bajom, mert az osztálytársaim IQ szintje épp hogy nincs mínuszban... idegesítő amikor mindent el kell nekik magyarázni, pedig azt még a tanulatlan buta ember is megérti... ez van, ezt kell szeretni
4/6 anonim válasza:
Melóhelyen majdnem mindig pasikkal dumáltam, hülyéskedtem,mrt inkább pasi agyam van. Nőkkel nem igazán tudtam kommunikálni műkörömről, gyereknevelésről,stb. És szarok rá ribinek néztek-e. Már nem dolgozom, és a legjobb barátnőm a párom, aki egy pasi, és mindenről tudunk beszélni,meg csomót baromkodunk és nem hiányzik semmiféle p.csa barátné. :-) 30/n
5/6 anonim válasza:
ugyanebben a problémában vagyok énis....én is mindvégig csak a srácokkal lógok, mert nincs egy olyan igaz legjobb barátnőm, akivel bármit lehetcsinálni...még várom az igazi LB-met://
6/6 anonim válasza:
Nekem altalanosban nem volt LB-m, de a fiuk sem torodtek velem (jo egyszer-ketszer elbeszelgettunk de baratom nem volt). Gimnaziumba már 2 LB-is van. Harman csinalunk mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!