Mit Tegyek? (a többi lent! )
Fura,hogy bejössz neki,viszont a beszélgetés egyoldalú.
DE!,ne add fel még,próbáld meg,ahogy a fölöttem írók is említették,elhívni valahova,ha van erre alkalmatok (értem itt hogy nincs több km köztetek).Élőben hívd meg valamire,sétálgassatok,beszélj vele,és figyeld ott is a reakcióit,hogy érdekli-e,ott mennyire ad "unott" válaszokat!
Mindenképp az lenne a legjobb, ha találkoznátok, mert vannak akik interneten nem szeretnek beszélgetni, vagy nem használnak hangulatjeleket, és úgy tűnhet, mintha rosszkedvűek lennének, stb. Csak akkor nem értem miért nem hajlandó rá. Élőben más, látod hogyan reagál, stb.
Nézd, abban igazuk van az előttem válaszolóknak, hogy a lányok/nők szeretik ha küzdenek értük, természetesen, ez így van, ezzel nincs is baj. De mindennek megvan a maga határa. Szerintem venni ne vegyél neki semmit, legalábbis egy fagyin kívül, vagy hasonló. Nem éri meg egyszerűen, ha aztán kiderül, hogy nem is érdekled annyira, mint ahogy mondja, vagy gondolod. Sajnos vannak olyan lányok, akik ezt mondják, közben pedig nem ezt gondolják. Nőre akkor költs, ha már úgy érzed, megéri.
És amire ki akarok lyukadni, az az, hogy mérd fel a helyzetet: mióta ilyen, ha felhozod neki ezt, hogy téged ez zavar, mit reagál, és értsd meg, hogy ha nem akar veled találkozni, akkor ebből soha nem lesz több ennél. Nem azt mondom, hogy add fel, hanem hogy ne várj örökké, és ne szaladj utána, mint egy kiskutya. (Bocsánat a hasonlatért).
Egy kis ideig még biztos ne add fel, néha hagyj neki egy kis időt, hátha ő is fog keresni, hívd el valahova bátran, de ha sokáig megy ez még, akkor mond el neki, hogy téged zavar, kérdezd meg esetleg, hogy miért van ez, ha pedig ezek után is úgy látod, hogy nem érdeklődik, akkor hagyd ott.
Remélem nem kerül rá sor, kedvesnek és aranyosnak tűnsz. Hajrá! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!