Mit tehetnék hogy a barátságok ugyanolyanok legyenek mint régen?
Egy 10 tagú baráti csapattal sokat összejártunk. Ez a csapat általános suliból jött össze, osztálytársak voltunk. Középiskola alatt rengeteget jártunk össze. Nálam volt otthon az alaksorban egy filmklub, oda hívtam őket minden hétvégén. Az érettségi évemben sajnos megromlott a kapcsolat mert az két tagunk szakított egymással és volt aki az egyik oldalára, volt aki a másik oldalára állt. Aztán utána voltunk akik elmentünk egyetemre. Most fejeztem be az első
Valahogy elkezdett szétesni ez a baráti társaság, sajnos.
Viszont tudok róla, hogy járnak össze itt ott, de engem meg még 1-2 barátunkat miért nem hívnak el?
Hiszen senkivel sem vesztem össze. Egyik napról a másikra történt ez.
Egyszerűen csak ignorálnak.
Nem tudom az okát.
Mit tehetnék?
1. Csendben fogadjam el és felejtsem el őket, hiszen még csak 20 éves vagyok
2. Hívjam össze a bandát mint régen (mindig én szerveztem a programokat) és tisztázzam mindenki problémáját- utána hátha majdnem olyan lesz mint régen
3. Szerintetek?
Ilyen nagyobb csapat nem igazán szokott együtt maradni. Néhány ember könnyebben együtt marad.
Változnak az emberek.
Mindenkinek másfelé alakul az élete.
Máshol tanulnak, dolgoznak.
Teljesen más, mint amikor mindennap együtt vannak az iskolában.
Szerintem, ha hiányzik valaki, akkor nyugodtan hívd fel, hívd el valahova, találkozzatok. Aztán kiderül, hogy még működik-e a barátság. De meg kell próbálni, különben sose fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!