Lányként régen ment, de mostanában képtelen vagyok megtalálni a fiúkkal a baráti hangot. Mit tegyek?
Egész életemben mindig is könnyebben jöttem ki fiúkkal, több fiúbarátom volt és szerencsére senki sem akart többet barátságnál. Viszont pár hónapja a régi baráti körünk teljesen széthullott, én pedig új embereket ismertem meg, de nem érzem azt mint régen, hogy megbízhatok bennük és csak barátként tekintenek rám. Néha gyakorlatilag menekülök főleg egy-egy iszogatós este után, mert én egyikőjüktől se akarok semmit. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy barátok maradjunk, CSAK barátok, anélkül hogy ezt így ki kelljen mondanom nekik?
16/L
Kedves Kérdező!
Úgy gondolom régen azért ment jobban, mert még fiatal voltál, és a korosztályodat még nem érdeklik ennyire a kapcsolatok, bőven elég a barátság. Az idő eltelt, és már megnőttél, kamasz lettél, hamarosan felnőtt. Ebben a korban a legtöbb fiú kapcsolatot szeretne, többet mint barátság. Sokan vonzódásként értelmezik a baráti szereteted, ezért okozhat gondod mostanság a fiúkkal barátkozni.
Azt ajánlom, hogy próbálkozz inkább lányokkal, és a fiúkat hanyagold. Persze próbálkozhatsz, csak tudd sok csalódáson kell átmenj, amíg megtalálod azt a fiút aki igaz barátként fog szeretni. Nem azért mert a fiúk a szexre hajtanak, hanem mert nehéz komoly kapcsolatokat kialakítani, főleg ellenkező neműekkel. Vigyázz, nehogy forduljon a kocka és te szeress többet.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!