El fogom őt valaha is felejteni?
Szokjatok le veszekedésről. Vita keretein belül maradjatok vagy ne beszéljetek.
Írj rám s mond el mi történt s segítek.
Hát, nem tudom, milyen nálatok a felállás, mert azt nem írtad, de a szóhasználat elég romantikus, szóval minden engedelmeddel rákérdezek, hogy biztos nem tetszett-e neked, csak hogy biztosra menjünk.
Egyébként meg; antiszociálisnak lenni nem egy állandó dolog, az ember természetes, hogy igényli a társaságot. A barát meg nem párkapcsolat, ott nem kell életre szóló kompromisszumokat kötni, csak érdeklődni kell a másik iránt és szeretni egymást. Ha ez még megvan, bármikor fel tudjátok éleszteni. Egy barátnak viszont ijesztő lehet, hogy egy kicsit tényleg párkapcsolatként írsz a dolgotokról, ez csak pár szóban rejlő árnyalat, erre figyelj oda.
És héé, bármennyi barátod lehet. Ha egy ember megkedvelt, fog kedvelni egy másik és egy harmadik is. Ezek klassz dolgok, ne zárkózz el a többiektől. Van még ember a földön, akivel jól ki tudnátok jönni egymással.
Ellenkező neműek vagyunk, de tényleg nem tetszik. Személyiségileg is eléggé más típusú nők jönnek be mint amilyen ő, s szexuálisan sem nagyon tudnék vonzódni hozzá.
De viszont gyerekkorunk óta barátok vagyunk, "legjobb barátok". Mindenben mellettem állt sokszor s mikor minden rossz volt, rá számíthattam, benne megbízhattam. Lehet kicsit úgy jött le, de tényleg nem érzek iránta úgy, elfogadom, hogy van párja.
Egyébként ő is szokott picit így viselkedni az irányomba (olyan megszólításokat használt ami barátságban nem jellemző és egyebek) <--- tőle szoktam át erre, de tényleg csak nagyon közeli barátok vagyunk s ő sem érez irántam többet, szerintem csak így akarta kimutatni, hogy tényleg a barátjának tart. Szóval nem hiszem, hogy neki ez kellemetlen lenne, hisz ő kezdte először ezt a viselkedést.
Sajnos nekem tényleg kevés olyan volt az életem során akire számíthattam, s ezért kötődök annyira hozzá, hogy már-már romantikusnak hangozhat ahogy leírom.
Köszönöm az ösztönzést amúgy, csak úgy veszem néha észre, hogy a világban sokszor az emberek nem barátokra vágynak, hanem haverokra, akikkel jól ellehetnek és társai. De az igaz barát szerintem jóval ritkább ennél. Nem hiszem, hogy könnyű lenne olyat találni..
Ellenkező neműek vagyunk
Pff. Mondhattad volna előbb is, és nem fárasztom magam az olvasással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!