Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom tudni valaha felejteni? 29L
A megromlott házasságod nem volt következménye, hogy megismerted a fiút, akkor is megismerted volna, ha jó a házasságod.
Egyébként az 180 fokos fordulat. Most már úgysem fogod tudni elfelejteni, mindig benned lesz a "mi lett volna, ha..." gondolat.
Ez nem szerelem, csak vágyódás a semmi iránt. Akkor fog elmúlik, amikor teszel érte, hogy elmúljon. Tett alatt azt értem, hogy zárd le a múltat, végezz önismereti gyakorlatokat és felejtsd el. Örülj annak, hogy a férjed veled maradt.
Egyébként elég gerinctelenség volt tőled, amit tettél. Ha valami megromlik, akkor azt nem elhajítani kéne, hanem megjavítani!
Hogy elfelejted-e azt nem tudhatom. Az biztos, hogy a férjedet nem szereted. (Ha szeretnéd, max barátként néztél volna erre a srácra, másképp nem)
A férjed jobbat érdemelne...Nem olyan nőt aki csak kényelemből marad vele. Bár ő is buta, én a helyében elküldtelek volna már a fenébe. Ha a másik srác kell, akkor menj hozzá, és add meg a lehetőséget a férjednek, hogy megtalálja a boldogságot mással.
A 360 fok tényleg egy kicsit sok...:)
Amúgy szerintem az elsöprő szerelem sokszor akkor jelentkezik, mikor nagy gáz van az egyén életében, mint valami gyógyír a problémákra. Szóval szerintem ez lehet egy jelzés a tudatalattidtól, hogy lépned kéne, változtatni, mert te nem is vagy jól a jelenlegi kapcsolatodban. (Ha nem lett volna a munkatársad, akkor másba szerettél volna bele.)
Szóval szerintem gondold végig, hogy miért nem váltál el eddig. Majd ráismersz, hogy min kell változtatnod, ha tényleg új életet akarsz kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!