Elfogom valaha is felejteni? Egy betegen született kislány, vajon mi lett vele?
idővel biztos :)
én gyerekem 3 éve volt kórházban, akkor oda hoztak egy fél év körüli pici lányt, hogy elhagyták a szülei, itt lesz x hétig, mert epilepsziás, akkor derült ki állítólag. utána örökbeadható lesz.
nekem is van, hogy eszembe jut, vajon jó helyre került, kellett-e így egyáltalán valakinek, hogy beteg, mi lehet a szülei lelkében, hogy így leadták? engem akkor ott sokkolt, szerintem ezért hagyott bennem mély nyomot, de azét túlérzékenynek ettől nem érzem magam ;)
Nekem is van egy történetem.
Mikor szültem, volt egy szobatársam, akinek a fiát el kellett szállítani egy másik kórházba mert valami gond volt a szülésnél, (azt hiszem fertőzést kapott) minden nap ment hozzá, és minden este ugye visszajött a kórházba.
Sokat sírt. A kicsi lélegeztető gépen volt. Egyik reggel jött a telefon ,hogy levették a gépről és már magától lélegzik a kicsi. Nagyon megkönnyebbült, kb mint majd elsírtuk magunkat.
Én időközben átkerültem egy egy ágyas szobába. A csajt haza engedték. Ez 2014 decemberében történt. Azóta is (és ugye most is) eszembe jut, hogy mi lett azzal a kisfiúval??! Vajon minden rendben lett? Hazavihette? Ráadásul az anyuka és én együtt (sokszor találkoztam vele) jártunk CTG-re. Nem gondoltam volna, hogy pont ő lesz majd a szoba társam és pont neki vagyis a kisfiának lesz valami baja.. Pedig időre született egészséges kisfiú volt.
Én ezt nem felejtettem el. Nem tudom, hogy fogom e. DE nem veszem annyira a szívemre. Nagyon szomorú,de biztos vagyok benne, hogy minden rendbe jött náluk.. És boldogan élnek.!
Velem is előfordul ilyesmi
2012-ben mikor a fiam született az egyik szobatárs szülés után 1 nappal fogta magát és szó nélkül otthagyta a kislányát. Éjjel mikor a picimmel sétálgattam a csecsemős szobában egyedül volt a kislány. Minden gyerek az anyukájánál volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!